Brize
Select a language
Ons unieke

Portfolio van projecten

Recent werk

In de afgelopen jaren werkten we voor 350+ organisaties in tal van verschillende sectoren. Hieronder vind je een aantal van onze cases.

Marketing & Design

Tennis Ticket Service

Bekijk project

Voor Tennis Ticket Service ontwikkelden we een nieuw design voor hun website en marketingplan. Het design van de website moest schaalbaar zijn naar andere sporten zoals Formule 1 en basketbal in meer dan 80 landen.

Marketing, Design & Development

PowNed

Bekijk project

PowNed, een van de grootste landelijke tv- en online mediakanalen van Nederland, had eind 2020 minimaal 50.000 betalende leden nodig om te blijven bestaan als publieke omroep. Om dat te bereiken, ontwikkelden we samen een campagne.

Design

Rijkswaterstaat

Bekijk project

Rijkswaterstaat wilde verkennen of blockchain van toegevoegde waarde kon zijn voor de organisatie. Wij ontwikkelden een app waarmee middels smart contracts automatisch reisvergoedingen uitgekeerd konden worden aan sollicitanten.

Marketing & Design

UvA Academy

Bekijk project

De Universiteit van Amsterdam (UvA Academy) benaderde ons met de vraag of we ze konden helpen hun masterclasses te promoten. Inmiddels zijn we al jaren betrokken bij de marketing.

Marketing

Travis the Translator

Bekijk project

Of je nu naar het buitenland reist of een zakelijke bijeenkomst hebt met Travis The Translator vertaal je andere talen gemakkelijk in je eigen moedertaal. We ontwikkelden een CRM systeem en diverse marketing campagnes.

Interactie Design & Concept

ALDA Events

Bekijk project

ALDA Events produceert internationaal festivals en concerten. Deze evenementen bieden jaarlijks plaats aan meer dan 100.000 fans wereldwijd. Wij ontwikkelden een marketing campagne ter promotie van de ticketverkoop rondom ADE.

Design & marketing

MisterGreen

Bekijk project

MisterGreen is een leasebedrijf voor elektrische voertuigen. Ze bieden voornamelijk Tesla's aan. Wij zijn jarenlang betrokken geweest op het gebied van design & marketing. Zo genereerde we in het eerste jaar dat we met ze samenwerkten 800% meer leads.

Design & Marketing

Charlies Travels

Bekijk project

Voor Charlies Travels hebben we een geheel nieuwe website gemaakt met nieuwe functies om de Charlie-community op te bouwen. Ook hebben we hen geholpen met social media campagnes, SEA en e-mail marketing automation om het klantenbestand uit te breiden.

Marketing

Volareo

Bekijk project

Wij hebben Volareo geholpen met hun financieringscampagne op Indiegogo. Wij hielpen ze met doelgroepen onderzoek, creëerden advertenties, adviseerden in strategie en creëerden visuals voor hun campagnes.

Design & Development

Channext

Bekijk project

Voor Channext hebben wij een nieuwe website ontworpen en ontwikkelt. Channext is een SaaS-platform dat bedrijven duidelijk inzicht geeft in hoe hun resellers marketing gebruiken en hoe hun klanten de marketingfunnel doorlopen.

Design & Marketing

Jobnet

Bekijk project

Voor Jobnet hebben we een compleet nieuw website design ontwikkeld. De grootste uitdaging hierbij was om een goed en begrijpelijke menustructuur en filtersysteem te creëren die de 100.000+ maandelijkse gebruikers naar de juiste vacatures of de juiste informatie-artikelen kon leiden. Ook zijn we betrokken op het gebied van marketing.

Marketing, Design & Development

Wonen in Rotterdam

Bekijk project

Ben je op zoek naar een woning? Dan moet je zeker eens kijken op de website van Wonen in Rotterdam. Wij ontwikkelden een nieuwe website en zijn al jaren betrokken bij de doorontwikkeling en de marketing van de website.

Ideation

HUH?! Hackathon

Bekijk project

Samen met de Hogeschool Utrecht organiseerden we een hackathon rondom het thema 'toekomst van het onderwijs'. De hackathon bood de deelnemers de kans om inspraak te maken in hoe onderwijs wordt afgestemd op de behoeften van leerlingen.

Ideation

World Hackathon Day

Bekijk project

Wij waren het eerste bedrijf dat het ‘hackathon’-concept naar Nederland bracht. Tijdens dit 24-uur durende evenement creëerden we een innovatieomgeving voor meer dan 500 jongeren in 6 verschillende landen.

Neem contact op

Investeer in de groei van jouw bedrijf

Wij kunnen niet wachten om onze expertise met je te delen op het gebied van data en marketing en te bespreken hoe we je kunnen helpen jouw bedrijfsdoelen te behalen.

Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.