Brize
Select a language
Wat we doen

Adverteren op Amazon

Adverteer waar jouw klanten winkelen, lezen, luisteren en kijken. Met Amazon Ads heb je de beschikking over meerdere populaire kanalen om jouw producten, diensten en merk onder de aandacht te brengen. Wij zijn jouw online agency en marketingbureau met experts die het werk voor je uit handen nemen.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Meer omzet met Amazon Ads

Met onze inzet promoot jij jouw e-commerce, B2C of B2B-oplossingen, precies bij het juiste publiek. Maak de verbinding met klanten van Amazon, bied ze unieke online winkelervaringen en laat ons de analyses doen die jou helpen de juiste beslissingen te nemen. Wij zijn jouw specialist voor Amazon Ads, zodat jij met de hulp van experts effectief en efficiënt kunt adverteren op Amazon.

Wat zijn Amazon Ads?

Amazon Ads combineren alle mogelijkheden om te adverteren op Amazon en in het breder beschikbare netwerk. Wij zijn jouw full service marketingbureau dat je daarmee helpt. Dus wil je Amazon advertenties uitbesteden of zoek je naar een manier om jouw bereik verder te vergroten? Onze experts nemen je bij de hand, zoeken voor je uit welke best practices er goed werken en gaan ermee aan de slag.

Wij helpen je bijvoorbeeld met:

 • Gesponsorde producten
  Zet individuele producten in de spotlight. Zorg er binnen de Amazon Shopping-resultaten voor dat jij opvalt en dat je daarmee direct de conversie verhoogt.
 • Gesponsorde merken
  Laat meer mensen jouw merk ontdekken vanuit de zoekresultaten op Amazon. Breng jouw merk onder de aandacht met specifieke getargete advertenties voor jouw doelgroep.
 • Gesponsorde schermen
  Zet advertenties in voor de self-service en online schermen van Amazon. Engage klanten en gebruikers met de boodschap die jij aan ze wilt overbrengen.
 • Video Ads
  Gebruik Video Ads op Amazon om jouw merk in de schijnwerpers te zetten binnen Streaming TV en de online kanalen van het mediabedrijf.
 • Audio Ads
  Neem gesproken advertenties op en laat die horen aan gebruikers die gratis gebruik maken van Amazon Music.
 • Maatwerk advertenties
  Met maatwerk advertenties op Amazon bied je jouw gebruikers en klanten de beste (online) ervaring. Onze specialisten vertellen je graag meer over wat er mogelijk is.

Daarnaast helpen we je graag gebruik te maken van Amazon DSP. Dit is het advertentieprogramma van Amazon voor geautomatiseerd adverteren. Het is de meest efficiënte manier om Video Ads en Audio Ads in te kopen, zowel op Amazon als in het breder beschikbare netwerk. Onze specialisten adviseren je graag, en gaan aan de slag met het creatief concept, de implementatie en houden de voortgang voor je in de gaten.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk. We zijn het full service agency voor Amazon Ads dat je zoveel mogelijk uit handen neemt. Samen bespreken we jouw doelstellingen en de andere advertentiecampagnes die je misschien al inzet. Aan de hand daarvan ontwikkelen we de strategie.

Vervolgens gaan we aan de slag met het creatief concept en ontwerp, waarna we de Amazon advertenties voor je implementeren. Dus wil je Amazon Ads uitbesteden? Wij implementeren, monitoren en optimaliseren. Bovendien rapporteren we de resultaten, waarmee we je precies laten zien welke return on investment (ROI) jij maakt met de advertenties in het ecosysteem van Amazon.

Succes met Amazon Ads

Onze experts in Amazon Ads gebruiken geavanceerde tools om precies in kaart te brengen welke impact jij maakt met de advertenties. Dus wil je geautomatiseerd Ads inkopen met Amazon DSP of zoek je naar specialisten die aan de slag gaan met Amazon Attribution en Amazon Marketing Cloud? Wij leggen je uit wat er mogelijk is, vertellen je graag hoe wij werken en gaan er voor je mee aan de slag. Bovendien gebruiken we de Sizmek Ad Suite om advertenties te creëren, te implementeren, aan te passen, te meten, te monitoren en optimaliseren.

 

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met adverteren op Amazon.

Wij creëren een Amazon-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.