Brize
Select a language
Wat we doen

Microsoft Advertising

Bing is de zoekmachine van Microsoft, met geweldige mogelijkheden voor effectieve ads. Microsoft Advertising omvat meer dan dat, dankzij kansen in het Bing, Yahoo! én AOL-netwerk. Wij zijn jouw Microsoft Advertising agency dat alle mogelijkheden kent en je helpt effectief te adverteren. Wij creëren search en display-advertenties voor Bing, MSN, Outlook.com, Windows en bijvoorbeeld Xbox. Dus zoek je een allround en full-service marketingbureau dat jou helpt online succesvol te worden? Dat is precies wat we met onze data- en resultaatgerichte aanpak voor klanten doen.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is Microsoft adverteren?

Microsoft Advertising advertenties zetten we in om lokaal, regionaal, nationaal en internationaal meer bereik te creëren. Bing heeft een marktaandeel van 9% in Nederland en in de Verenigde Staten is dat zelfs 30%. Bovendien is adverteren in Microsoft’s zoekmachine over het algemeen goedkoper dan met Google Ads. Aanvullend bieden Yahoo!, het AOL-netwerk en andere kanalen meer mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken.

Een persoonlijke en data-gedreven aanpak biedt mogelijkheden voor direct resultaat met meetbare traffic en conversie. Dus zoek jij een marketing agency voor e-commerce, B2B of B2C dat weet wat er mogelijk is en daarmee voor jou aan de slag gaat? Microsoft Advertising biedt de mogelijkheden, omdat jouw doelgroep daar actief is.

Adverteer in Microsoft Bing, gebruik ads voor Yahoo! en het AOL-netwerk en profiteer van klanten die gebruik maken van Xbox, Windows, Outlook.com en MSN. Bereik de doelgroep die je voor ogen hebt, met de inzet van onze marketingspecialisten die uit best practices weten wat er binnen het Microsoft-netwerk voor advertenties werkt.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Onze advertising consultants voor het Microsoft-netwerk adviseren, implementeren en optimaliseren waar dat mogelijk is. Wij creëren de creatieve campagne, stellen die voor je in en analyseren de data die we daarmee genereren. Onze persoonlijke en data-gedreven aanpak garandeert op die manier de beste resultaten.

Wij zijn pas tevreden als we de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Dus heb je eerder met een marketingbureau gewerkt of een agency sterk in advertising binnen het netwerk van Microsoft? Wij gaan voor groei en hebben een creatieve en onderzoekende mindset. Pas als we jouw product, dienst of merk goed begrijpen gaan we daarmee aan de slag voor een sterke campagne.

Succes met Yahoo en Microsoft Bing advertenties

Onze specialisten in Microsoft Advertising voor onder andere Bing, Yahoo! en AOL houden rekening met zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA). We combineren de verschillende disciplines, voor een brede campagne die de doelgroep bereikt die jij voor ogen hebt.

Wij maken gegevens inzichtelijk en rapporteren de voortgang die we voor je boeken. Dat helpt jou om de juiste beslissingen te nemen, terwijl wij ons betrokken richten op de specifieke campagnes. Samen boeken we het succes dat jij zoekt, via kanalen die zowel particuliere als zakelijke gebruikers steeds vaker gebruiken.

 

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met Microsoft Advertising.

Wij creëren een Microsoft-campagne / Bing-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.