Brize
Select a language
Wat we doen

Front-end development

Wij kijken door de ogen van ontwerpers, optimaliseren op basis van de beste data en gebruiken wetenschappelijke inzichten die online scoren. Wij zijn het online marketing agency voor sterk front-end development. Dat betekent dat we websites ontwerpen die opvallen, verrassen en prikkelen. Verwen jouw gebruikers met een fris design, dat onderaan de streep extra omzet oplevert voor e-commerce, B2B en B2C.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is front-end development?

Front-end development staat voor alles wat je online ziet. Daarom kijken we als online marketing bureau door de ogen van ontwerpers. We designen op basis van de laatste trends, zorgen voor een fris ontwerp en houden rekening met welke best practices er online werken. We ontwerpen de homepage en losse pagina’s, net als specifieke elementen om jouw gebruikers makkelijk te laten vinden wat ze zoeken. Het front-end development is de gebruikerslaag die jouw bezoekers zien, op het moment dat ze jou online bezoeken. Wij ontwerpen de pagina’s, kiezen de kleuren en houden bijvoorbeeld rekening met jouw huisstijl of aangeleverde design. Daarvoor kijken we door de ogen van ontwerpers, optimaliseren we op basis van wat er werkt en verrassen en prikkelen we waar dat kan met bijvoorbeeld mooie animaties die in elkaar overlopen.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Onze grafisch ontwerpers vormen samen het online marketing agency dat jij zoekt voor front-end development. Wij kijken door de ogen van designers, voor een fris ontwerp dat bij gebruikers tot de verbeelding spreekt. Ondertussen zorgen we voor een zo schoon mogelijke code, waarmee we er meteen voor zorgen dat dit design zo snel mogelijk laadt en de beste online gebruikservaring oplevert. Voor veel van onze (overheids)klanten bouwen we ook websites volgens de laatste WCAG richtlijnen, zodat ook mensen met een beperking de website goed kunnen bezoeken.

We kennen de uitdagingen en weten wat wel werkt en wat niet werkt.  Dus zoek je specialisten in KISS (keep it short and simple) en DRY (don’t repeat yourself)? Dat is precies waar we sterk in zijn. Het resultaat is effectieve front-end development, die precies aansluit bij waar jouw bezoekers naar zoeken.

Schakel ons in voor de complete front-end development, vraag ons naar optimalisaties of laat een oplossing op maat ontwerpen. Wij weten wat er online werkt. Op basis daarvan ontwikkelen we voor jou de website en het design waarmee je online meer omzet maakt. Wij hebben veel ervaring met HTML5, CSS3, Javascript, JQuery en JS-frameworks zoals AngularJS/React. Naast websites, kunnen we ook HTML5 banners ontwikkelen.

Succes met front-end development

Front-end development door ons online marketing agency levert een fris, verrassend en effectief websiteontwerp op. Wij weten wat er werkt en hoe jij meer online omzet boekt.

Kies onze front-end developers, dan profiteer jij van een aantal fijne voordelen:

• Data-gedreven ontwerp dat werkt
Dankzij de overvloed aan gegevens uit diverse ontwerpen, zowel intern als voor onze klanten, hebben we inzicht gekregen in wat werkt. Hierdoor zijn we in staat om front-end ontwerpen te creëren die bijdragen aan een verhoogde online omzet.
• Met de blik van ervaren ontwerpers
Onze ervaren grafisch ontwerpers weten welke designs tot de verbeelding spreken. Laat je verrassen of vertel ons precies wat je mooi vindt. Dan gaan wij daarmee aan de slag.
• Optimalisatie van de code voor een korte laadtijd
We optimaliseren code voor een korte laadtijd en de beste online gebruikservaring. Het resultaat is front-end development dat tot in de puntjes klopt.
• Development volgens KISS en DRY
Keep it short and simple en don’t repeat yourself. Het zijn twee belangrijke uitgangspunten voor front-end development die leiden tot de beste resultaten.
• Meer online omzet
Wij genereren extra online omzet met front-end development van de hoogste kwaliteit. Zo verdien je de investering eenvoudig weer terug. Ook houden we rekening met SEO-standaarden.

 

Kunnen we jou helpen met front-end development?

Neem vrijblijvend contact op en misschien werken wij binnenkort wel samen.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.