Brize
Select a language
Wat we doen

Back-end-development

Verhoog de omzet uit jouw website, webshop of applicatie met back-end development door ervaren specialisten. Wij zijn jouw online agency dat kloppend codeert en dat optimaliseert voor de beste gebruikservaring. Minimaliseer de laadtijd, garandeer een fijne UI en stem de back-end perfect af op het front-end design. Wij werken voor e-commerce, B2B en B2C, voor iedere branche en ieder type organisatie.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is back-end development?

Wij zijn jouw online bureau voor back-end development, dus de ontwikkeling van code aan de server-zijde. Het vormt de basis voor websites, webshops en applicaties. Wij werken onder de motorkap en achter de schermen, aan databases, servers en specifieke applicaties die we laten samenwerken met de front-end development.

Dus zoek je technisch specialisten voor migraties, API’s of andere integraties om technologieën te laten samenwerken? Dat is waar we sterk in zijn. Onze back-end developers coderen schoon en tot op detail nauwkeurig, zodat het technisch allemaal klopt. Het resultaat is een website of webshop die precies werkt zoals je dat verwacht.

Wij zorgen er als online agency voor dat de back-end development die wij ontwikkelen, goed gekoppeld is aan de voorkant (front-end).  Jij ervaart simpelweg dat ‘het werkt’, zonder dat je iets merkt van het werk dat er verzet wordt om dit allemaal voor elkaar te krijgen en te monitoren dat er geen storingen optreden.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize werken we met een team van ervaren back-end developers. Zo zijn wij sterk in o.a. PHP en diverse frameworks zoals Yii. Wij hebben kennis van diverse programmeertalen die gebruikelijk zijn voor websites, webshops en applicaties.

Wil je iets laten ontwikkelen? Voor ons hebben servers, databases, middleware en API’s geen geheimen. Dat is waar we dagelijks mee werken, om er technisch voor te zorgen dat het voor jou allemaal werkt zoals je zou verwachten.

Dus wil je een nieuwe website, webshop of applicatie laten bouwen? Gaat het om een migratie, een koppeling of een andere technische uitdaging? Wij gaan er als online agency en webbureau graag voor je mee aan de slag. Het resultaat is een technische omgeving die de fundering vormt voor het front-end design dat gebruikers zien en waar zij mee werken.

Succes met back-end development

Kies voor onze online agency voor back-end development en profiteer van een aantal fijne voordelen. Wij weten wat er nodig is om ervoor te zorgen dat alles tot in detail zonder problemen werkt.

• Sterk in HTML, JavaScript, CSS en meer voor websites
Wil je een website of webshop laten maken of optimaliseren? Onze back-end developers schrijven schone code in HTML, JavaScript en CSS.
• Specialisten in talen zoals PHP
Wij creëren koppelingen en maken maakwerk-toepassingen in bijvoorbeeld PHP.
• Ervaren database-experts (MySQL, SQL en MongoDB)
Wij maken, koppelen en controleren databases, zodat je online alles met elkaar kunt laten samenwerken. Met onze inzet is altijd alle data beschikbaar die je wilt gebruiken.
• Gespecialiseerd in (RESTful) API’s
Wij koppelen API’s, ontwikkelen koppelingen en zorgen ervoor dat de verschillende systemen allemaal samenwerken. Het resultaat is een optimale flow met zo min mogelijk omkijken.
• Security en authenticatie als uitgangspunt
Alles wat we ontwikkelen, optimaliseren en controleren gebeurt op basis van maximale security en standaard sterke authenticatie. Zo staat de veiligheid altijd voorop.

 

 

Op zoek naar een goede back-end partij?

Zoek niet verder! Neem vrijblijvend contact op en wie weet werken wij straks wel samen.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.