Brize
Select a language
Wat we doen

Instagram marketing agency

Als Instagram advertentiebureau beschikken wij over uitgebreide expertise in het plaatsen van effectieve Instagram advertenties. Met een resultaatgerichte aanpak tillen wij jouw Instagram-marketing naar nieuwe hoogten. Ervaar de kracht van Brize en bereik je doelgroep met impactvolle advertenties op Instagram.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Over Instagram

Instagram, is het social media marketing platform waarmee je wereldwijd meer dan een miljard gebruikers en in Nederland vier miljoen mensen kunt bereiken. Een Instagram-advertentiebureau kan je helpen om jouw advertenties te optimaliseren en jouw advertentiekosten te minimaliseren.

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om je social media marketing uit te besteden, kan ons Instagram-advertentiebureau je helpen om direct verkeer naar je website of applicatie te leiden en je te begeleiden bij het proces van het optimaliseren van Instagram-advertenties voor conversies om leads en verkopen te verbeteren. Instagram-advertenties kunnen worden ontworpen aan de hand van jouw doelgroep, waarbij we een keer in de zoveel tijd een overzichtelijk rapportage rapport naar je kunnen sturen hoe de campagnes het doen.

Over het algemeen heeft Instagram hogere klikfrequenties dan de meeste sociale-mediaplatforms, wat betekent dat gebruikers ongeveer 2,5 keer meer op Instagram-advertenties klikken dan op advertenties die op andere sociale-mediakanalen worden weergegeven. Instagram-advertenties bieden bedrijven de mogelijkheid om hun online publiek snel te laten groeien, maar het kan handig zijn om een expert als ons in te zetten om ervoor te zorgen dat je Instagram-advertenties beter presteren.

Of jouw bedrijf nu actief is in e-commerce, B2B of B2C-services, de Instagram-experts van Brize zorgen ervoor dat je het juiste verkeer genereert en verbeteringen in ROI en digitale groei gaat zien. Voordat we aan de slag gaan, moet het duidelijk zijn wat je doelen zijn op social media,  wie je doelgroep is en wat de gewenste resultaten voor je organisatie zijn. Brize kan je helpen met het bedenken en implementeren van de juiste strategie voor Instagram ads.

Samenwerken met onze Instagram advertentie experts kan jouw bedrijf het volgende brengen:

  • Direct resultaat op het gebied van traffic en meetbare conversie.
  • Een persoonlijke, vertrouwelijke en data-gedreven benadering van jouw niche en markt.
  • Up-to-date kennis over lopende innovaties van Instagram en betere ondersteuning door onze groei-gestuurde methoden.
  • Een strategie die zich richt op de doelgroep van jouw bedrijf op Instagram.
  • Inzichtelijke gegevens en rapporten waarmee je weloverwogen beslissingen kunt nemen.
  • Verhoogde naamsbekendheid en betrokkenheid door geïnteresseerde gebruikers te bereiken.
  • Meer videoweergaven, gedeelde berichten en reacties.

Adverteren op Instagram

Instagram biedt gratis manieren aan om jouw berichten te verspreiden via DM, posts en verhalen, evenals betaalde advertenties die dienen als een zeer effectieve marketingtool voor sociale media. Net als andere advertentieplatformen op sociale media biedt Instagram de mogelijkheid om advertenties gericht te targetten op jouw doelgroep. Betaald adverteren op Instagram kost gemiddeld iets meer dan advertenties op Twitter en Facebook vanwege het indrukwekkende doelbereik en de klik frequentie van het platform.

De gemiddelde kosten per duizend weergaven (CPM) bedragen in Nederland rond de €6-€12 op Instagram afhankelijk van de sector waarin je opereert. Instagram is een op afbeeldingen gebaseerde applicatie die een relatief jongere markt aantrekt – wat betekent dat Instagram advertenties uiterst effectief kunnen zijn als ze strategisch worden ingezet. Binnen het advertentieplatform kunnen we gericht de leeftijdscategorie targetten die voor jouw organisatie relevant is.

Om succesvol advertenties op Instagram te plaatsen, is het van essentieel belang om samen te werken met een goed Instagram bureau dat vertrouwd is met de snelle groei van het Instagram gebruikersbestand. Aangezien Instagram eigendom is van Facebook, kun je adverteren op dit platform zonder een apart Instagram account aan te maken. Je kunt eenvoudig adverteren op Instagram via de Facebook Business Manager, waar je een Facebook bedrijfspagina kunt gebruiken en dezelfde tools als voor Facebook advertenties tot je beschikking hebt.

Instagram is een krachtig instrument waarmee je jouw bedrijf kunt presenteren op duizenden mobiele apparaten, computers en tablets. Je kunt gebruikmaken van Instagram-verhalen en Instagram-berichten die worden weergegeven in de feeds van gebruikers. Met Instagram-advertenties kun je externe links opnemen, waardoor je verkeer naar jouw eigen website kunt leiden of specifieke productpagina’s kunt promoten.

In tegenstelling tot gewone Instagram-berichten, die beperkt zijn tot 15 seconden video, kunnen betaalde Instagram-advertenties wat langer worden weergegeven. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw boodschap langer en duidelijker over te brengen aan je doelgroep.

 

 

Op zoek naar een Instagram marketing agency?

Wij ontwikkelen Instagram campagnes die werken voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.