Brize
Select a language
Marketing

Travis the Translator

We we voor Travis The Translator hebben gedaan Scroll

Travis the Translator is een handig AI-apparaatje dat taalbarrières overbrugt door simpelweg je stem te gebruiken. Of je nu reist of zakelijke bijeenkomsten bijwoont, Travis vertaalt direct naar de gewenste taal. Met behulp van de 15 beste vertaaltools ter wereld kan Travis 80 talen vertalen.

Wat we hebben gedaan:

  • Eigen back-end systeem ontwikkeld
  • Marketing advies
  • Paid acquisition campagnes
  • E-mail marketing

Financiering via Indiegogo

Om het merk Travis op te bouwen, had het bedrijf financiering nodig en daarom maakten ze gebruik van het crowdfunding platform Indiegogo. Omdat ze hulp nodig hadden bij het aantrekken van voldoende investeerders, hebben ze contact met ons opgenomen.


 

Travis Indiegogo

 

Wat hebben we gedaan voor Travis?

Naast de hulp bij het opzetten van hun Indiegogo Campagne, hebben we hun social media advertenties ontworpen en geïmplementeerd en hebben we een complex back-end systeem uitgedacht en ontworpen.

Social media campagnes

Travis heeft onze hulp ingeschakeld om hun doelgroep te bereiken en deze naar hun financieringspagina te leiden. Met onze expertise op het gebied van Social Media hebben we hen geadviseerd en geholpen bij het opzetten van succesvolle campagnes. Dit heeft geresulteerd in het binnenhalen van 1,7 miljoen euro met hun eerste campagne en 0,7 miljoen euro met hun tweede.

 

Back-end systeem voor bestellingen

Om ervoor te zorgen dat het bestellen en verzenden van Travis-apparaten soepel verloopt, hebben we een back-end systeem ontwikkeld. Dit systeem biedt een duidelijk overzicht van alle bestellingen, van het bestelproces tot het afrekenen van klanten en van de fabricage tot de levering aan de klant. Zo kan Travis eenvoudig de status van elke bestelling volgen en kan de klant updates ontvangen over de voortgang van zijn of haar bestelling.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

In de afgelopen jaren werkten we voor 350+ organisaties. Neem contact op om vrijblijvend te ontdekken wat we ook voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.