Brize
Select a language
Wat we doen

Websitedesign

Kies een websiteontwerper die begrijpt hoe het werkt. Wij zijn jouw online marketing agency met ervaring voor e-commerce, B2B en B2C. Onze klanten profiteren van frisse designs, logische menu’s en informatie boven de vouw (fold) die uitnodigt om meer te lezen. Dus zoek je naar een nieuw websiteontwerp of een compleet nieuwe website? Dat is precies waar we sterk in zijn als marketingbureau.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is websitedesign?

Een website laten ontwerpen: dat vraagt om een goed beeld van wat jij wilt overbrengen. Ondertussen houden wij rekening met conversies, bounce-rates en een logische opbouw voor zowel bezoekers als voor zoekmachines zoals Google.
Bij ons komt alles samen in de websiteontwerpen die we maken. Dus gaat het om een nieuwe website of zoek je een online agency dat de huidige pagina’s kan opfrissen? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

Als websiteontwerper bouwen we online aan vertrouwen, bieden we bezoekers de beste online ervaring en leggen we de basis voor jouw online omzet. Als je een website wilt laten ontwerpen zijn het onze experts en specialisten die daarmee graag voor je aan de slag gaan.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize weten we als online marketing bureau precies waarmee je online scoort. Daarom gaan we met je in gesprek over wat er voor jou belangrijk is. Door de doelgroep goed te begrijpen en online jouw unieke verhaal te vertellen ontstaat er een sterke presentatie. Ondertussen houden we rekening met de korte laadtijd van pagina’s, alle belangrijke informatie boven de vouw (fold) en voorkomen we bijvoorbeeld keuzestress.

Onze websitebouwers voor een nieuwe website of een bestaande website vormen de online specialisten die jou van A tot Z begeleiden. We leggen je uit wat er werkt bij onze andere klanten, en helpen jou optimaal gebruik te maken van wetenschappelijke inzichten. Dus wil je weten hoe je online scoort met een design dat verrast, aanspreekt en bijdraagt aan professioneel vertrouwen? Dat is waar we sterk in zijn en we je graag mee helpen.

Succes met websitedesign

Wij zijn jouw online marketing agency en bureau voor succesvolle webdesigns. We ontwerpen voor e-commerce, B2B en B2C. Dat doen we op basis van een aantal duidelijke uitgangspunten, waarmee jij profiteert van allerlei voordelen:

 • Data-gedreven geoptimaliseerd websiteontwerp
  Ons werk voor grote en kleine(re) klanten geef inzicht in wat er online werkt, en wat niet. We gebruiken die data-gedreven aanpak om jou te adviseren over een websitedesign dat aanspreekt én dat leidt tot extra omzet.
 • Op basis van wetenschappelijke inzichten
  Van keuzestress en laadtijd tot informatie boven de vouw of de invloed van sliders en andere bewegende delen: wij kennen de wetenschappelijke inzichten. We optimaliseren voor een perfecte gebruikservaring voor jouw bezoekers.
 • Frisse designs die opvallen
  Met frisse en creatieve designs van onze ontwerpers val je op tussen wat er allemaal nog meer beschikbaar is. Daag onze grafisch ontwerpers uit, dan gaan we op een unieke wijze voor je aan de slag.
 • Voor nieuwe en bestaande websites
  Fris de bestaande website op of laat een compleet nieuw websiteontwerp maken. Wij gaan er vanaf scratch voor je mee aan de slag. Of we houden rekening met de huidige stijl en bijvoorbeeld de huisstijl van jouw organisatie.
 • Meer online omzet uit jouw verkoopkanaal
  Onderaan de streep realiseren we meer omzet uit jouw online verkoopkanaal. Dat doen we voor B2B, B2C en e-commerce, onafhankelijk van de branche of markt waarin je actief bent.

 

 

Op zoek naar een nieuw design voor je website?

Wij creëren een websitedesign dat specifiek is afgestemd op wat jouw organisatie nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.