Brize
Select a language
Wat we doen

Design Thinking workshop

Grote organisaties blijven zichzelf opnieuw uitvinden. Met een Design Thinking workshop introduceer je een nieuwe manier van denken in jouw organisatie. Wij begeleiden, ondersteunen en prikkelen je om zoveel mogelijk waarde te creëren. Onze actieve workshop vertaalt de principes van Design Thinking direct naar de praktijk.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is een Design Thinking workshop?

Design Thinking beschrijft een combinatie van processen, methoden en tools om op een andere manier na te denken over uitdagingen. Dus wil je jouw producten meer op klanten afstemmen, meer waarde creëren met diensten of de oplossingen en ervaringen voor klanten naar een hoger niveau tillen? Een Design Thinking workshop is dan de juiste keuze.

Wij helpen je jouw organisatie innovatiever te maken. En persoonlijker en emotioneler, voor een sterkere band met jouw doelgroep of de specifieke gebruiker. Organisaties waarvoor we Design Thinking workshops organiseren presteren tot twee keer beter dan voor die tijd. Het is een nieuwe manier van denken, waardoor medewerkers heel anders kijken naar uitdagingen en daar creatiever mee aan de slag gaan.

De methode is bijzonder goed geschikt om complexe uitdagingen te doorgronden. Je inspireert het team, versnelt de ‘time to market’ en doorbreekt oude patronen. Bovendien leidt het tot ijzersterke teambuilding, zodat de verschillende afdelingen en afzonderlijke medewerkers beter met elkaar zullen samenwerken.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize organiseren wij de Design Thinking workshop van begin tot eind. Wij kunnen je op alle vlakken ontzorgen van inhoudelijke begeleiding, tot het faciliteren van catering en bijvoorbeeld het vinden van een geschikte locatie. Wij beginnen met het begrijpen van jouw specifieke behoeften binnen de organisatie. Gaat het om complexe uitdagingen en vraagstukken die je beter wilt aanpakken? Of ben je op zoek naar een agency/ business consultant die je kan helpen om je ’time to market’ te versnellen? Op basis hiervan ontwikkelen we een op maat gemaakte Design Thinking workshop.

Vervolgens organiseren we de Design Thinking workshop. Als bureau begrijpen wij wat je nodig hebt en weten we hoe het werkt. Wij hebben al diverse workshops voor (grote) organisaties georganiseerd zoals DNB, Nationale Nederlanden, Espria, Ministerie van Justitie en vele andere organisaties. Zowel op specifieke afdelingen als organisatiebreed. Dus ben je benieuwd of Design Thinking geschikt is voor jouw organisatie? Waarschijnlijk wel, maar dat leggen we je graag persoonlijk uit in een gesprek.

Succes met jouw Design thinking workshop

Wanneer wij een Design Thinking workshop organiseren, stellen we vooraf duidelijke doelen op. Als agency zijn wij gewend om op zoek te gaan naar de maximale toegevoegde waarde voor jou, met ondersteuning van onze business consultants.

Op deze manier gebruiken we de workshop Design Thinking om één of meerdere van de volgende doelen te bereiken:

  • Goed het probleem achter het probleem doorgronden
  • Versnellen van de time to market van producten en diensten
  • Doorbreken van oude patronen bij medewerkers
  • Versterken van teambuilding tussen afdelingen en medewerkers
  • Collectief ontwikkelen van een nieuwe manier van denken

 

 

 

Wil je een Design Thinking workshop organiseren?

Neem dan nu vrijblijvend contact op om te ontdekken hoe wij een Design Thinking workshop kunnen geven specifiek afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.