Brize
Select a language
Wat we doen

TikTok advertenties

TikTok heeft in Nederland 5,5 miljoen actieve gebruikers en vormt het snelstgroeiende sociale medium. Het kanaal brengt de grootste influencers samen en biedt allerlei mogelijkheden om succesvol te adverteren. De mate van creativiteit is nergens hoger, en daarin ligt de sleutel tot succes met TikTok Ads. Wij zijn jouw TikTok marketingbureau dat uit ervaring en uit best practices weet wat er werkt. En dat de expertise heeft om creatieve campagnes te ontwikkelen, die voor je op te zetten en op basis van de resultaten actief bij te sturen voor meer rendement.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is TikTok adverteren?

Op TikTok gaan video’s met dansjes en catchy soundtracks viraal. Het advertentieplatform biedt tal van mogelijkheden om met die wind mee te waaien. Of om zelf een creatieve bries te creëren, waarmee je jouw merk, dienst of product promoot. De engagement onder gebruikers is veel hoger dan op Facebook en Instagram, omdat gebruikers zich onderdeel voelen van creatieve campagnes die ze mobiel bekijken.

De gemiddelde koopreis op TikTok duurt slechts 3 minuten. Nergens anders volgen awareness, consideratie en decision elkaar sneller op. TikTok Ads duren zo’n 20 tot 30 seconden, en maken meteen duidelijk waar het om draait en wat jij jouw klanten te bieden hebt. Het resultaat spreekt voor zich, dankzij advertenties die 23% beter onthouden worden dan televisiereclames. Bovendien beoordeelt 45% van de gebruikers de Ads als creatief, dus staan zij veel meer open voor wat jij te vertellen hebt dan op andere platformen.

TikTok biedt meerdere mogelijkheden om te adverteren:

 • In-Feed Video
  De For You Page is de meest gebruikelijke plek voor advertenties. Ze lijken sterk op organische TikToks, behalve dat we een doorklik button naar jouw website, app of online kanaal toevoegen.
 • Tile Experiences
  Deze In-Feed Video’s bieden je de mogelijkheid om specifieke producten uit te lichten. Ze verschijnen onderaan de video, die we voor je doorlinken naar jouw webshop.
 • Brand Takeover
  Trek de aandacht met een GIF die 3 tot 5 seconden duurt. Gebruikers kunnen de advertentie niet overslaan. Je doet een exclusieve take-over voor 24 uur, zodat je in die periode geen concurrentie hebt.
 • TopView
  Op een vergelijkbare manier gebruik je een TopView, die gebruikers zien als ze de app openen. Je hebt meer ruimte dan in een Brand Take-over, omdat je video’s maakt zoals een In-Feed Video.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize bepalen we samen met jou de doelstelling van een campagne. Wij creëren TikTok Ads voor onze klanten voor bijvoorbeeld meer:

 • (Online) bereik
 • Videoviews
 • Websitebezoekers
 • Appinstallaties
 • Leads
 • Interactie
 • Conversie

Onze creatief specialisten ontwikkelen de campagne, implementeren die en sturen bij waar dat nodig is. We gebruiken de TikTok-pixel, zorgen voor een Events API-koppeling en zijn thuis in Mobile Measurement Partners om bij te houden hoeveel app-installaties we voor je genereren.

Dat betekent dat we je begeleiden bij alle stappen van TikTok adverteren. Wij zijn jouw marketingbureau voor social media dat je begeleidt bij het creëren van de campagne, het bepalen van de doelstelling en het instellen van de targeting. Dus weet jij wie je wilt bereiken en welke doelen je voor ogen hebt, maar zoek je hulp bij de uitvoering? Wij stellen in, plannen de advertenties en optimaliseren op basis van de resultaten.

Succes met TikTok Advertenties

TikTok Ads hebben een engagement rate van gemiddeld 29%. Bovendien is de CTR, CPM en CPV voor onze klanten vaak veel beter dan op andere social media platformen. Zo moesten we een tijdje terug 10.000 bezoekers werven om naar een beurs toe te gaan en betaalden we slechts €2 per 1000 vertoningen. Ook waren de kosten per conversie erg laag. Het kanaal is snelgroeiend, maar biedt nog veel ruimte voor nieuwe adverteerders. Wij zijn het advertentiebureau voor TikTok dat jou helpt om zowel het laaghangend fruit te plukken als een grootste campagne op te tuigen.

Wij creëren spontane content die creatief past bij wat gebruikers op het platform zelf creëren. Jij bereikt jouw doelgroep, terwijl wij de data doorlopend analyseren om de campagne verder te optimaliseren. Het resultaat is meer zichtbaarheid, meer interactie en een betere merkbeleving, precies bij de doelgroep die jij voor ogen hebt.

 

 

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met adverteren op TikTok.

Wij creëren een TikTok-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.