Brize
Select a language
Wat we doen

Wil jij adverteren op Pinterest?

Steel de show met Pinterest Ads die alle aandacht trekken en de rode loper uitrollen voor nieuwe bezoekers, leads en betalende klanten. Het is misschien wel het meest onderschatte social media platform, waar jouw doelgroep graag komt om inspiratie op te doen. Onze specialisten vormen het Pinterest marketingbureau waar jij naar zoekt. Wij weten wat werkt en hebben de expertise om daarmee voor je aan de slag te gaan.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Waarom adverteren op Pinterest?

Wij zijn het reclamebureau voor Pinterest Ads en andere social media campagnes dat het verschil maakt. Wij trekken visueel de aandacht, brengen de boodschap die voor jou belangrijk is over en verleiden tot doorklikken naar jouw website of webshop. Pinterest is daarvoor bijzonder goed geschikt, dankzij de wereldwijd 300 miljoen actieve gebruikers per maand. De hub voor kunstenaars, ontwerpers en bedrijven die hun producten willen verkopen is uitgegroeid tot een levendig en lucratief platform.

Met de Pinterest tag-tool om conversies bij te houden en live updates van actuele gebeurtenissen biedt het platform fijne extra’s om effectief te adverteren. Wij helpen campagnes te ontwerpen, ontwikkelen die tot Pinterest Ads en houden een vinger aan de pols om te optimaliseren waar dat kan. Het resultaat is een B2C, B2B of e-commerce campagne op Pinterest die laat zien welke enorme kracht social media te bieden hebben.

Ons Pinterest marketingbureau zorgt voor:

 • Direct resultaat op het gebied van traffic en meetbare conversie.
 • Een persoonlijke, vertrouwelijke en data-gedreven benadering.
 • Overzichtelijke rapportages waarmee je weloverwogen beslissingen kunt nemen.
 • Indien gewenst denken we naast advertenties ook mee over andere zaken zoals conversie optimalisatie.
 • Wij ontzorgen je volledig of leren je team waar ze op moeten letten.

Wat kosten Pinterest advertenties?

Pinterest-advertenties zijn een zeer effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken, of je nu een klein bedrijf of een groot merk bent. Pinterest-advertentiecampagnes kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke budget.

Op Pinterest heb je volledige controle over hoeveel je uitgeeft aan je advertenties. We kunnen nieuwe mensen targeten of bezoekers die op je website zijn geweest retargeten.

Op Pinterest is de prijs van advertenties afhankelijk van biedingen. De prijs van jouw advertentiecampagne hangt af van hoe aantrekkelijk de advertentie is, de grootte en populariteit van jouw doelgroep ten opzichte van andere adverteerders en hoeveel je bereid bent te bieden. Net als Twitter, Facebook en bijvoorbeeld TikTok advertenties, kosten Pinterest-advertenties die gericht zijn op doelgroepen waar veel vraag naar is meer, maar je kunt altijd een totaal budget instellen voor jouw advertentie-uitgaven. Bij Brize beginnen we vaak met een klein experiment budget, wat we bij succes opschalen.

 

Wat Brize voor jou kan betekenen

Onze specialisten, experts en consultants voor Pinterest Ads en advertenties ontwerpen, realiseren en evalueren. We begeleiden het volledige proces, om jou succesvol te maken op social media. Dus wil je Pinterest integreren in de social media-strategie? Of zie je in dit platform de beste kans om jouw doelgroep te bereiken? Wij helpen je er graag bij.

 • Inspireren
  Wij ontwerpen campagnes volgens de direct response-indelingen van Pinterest. Zo kun je pins maken die de doelgroep op creatieve wijze bereiken. Uiteraard houden we rekening met de prijs van advertenties, om zowel effectief als kostenefficiënt voor je te adverteren.
 • Ontwikkelen
  Daarop volgt de ontwikkeling van de campagne, waarbij we gebruik maken van de beschikbare Pinterest Ads-tools. Uiteraard monitoren we de prestaties, evalueren we regelmatig en optimaliseren we waar dat kan. Dat geldt voor de advertenties, voor het targeten en retargeten van de doelgroep en voor veilingen en campagnes in het algemeen.
 • Laten groeien
  De doorlopende aandacht van onze specialisten in Pinterest Ads garandeert betrokken aandacht voor jouw campagne(s). Zo tillen we het succes van jouw bedrijf samen naar een hoger niveau. Wij helpen je jouw doelgroep te bereiken met Pinterest advertenties, zodat je jouw social media inzet aan experts kunt uitbesteden.

Succes met Pinterest Ads

Onze klanten zijn online succesvol, zowel via Pinterest als andere (sociale) kanalen. Dus zoek je een marketingbureau voor Pinterest Ads? Wij helpen je en laten je profiteren van de volgende voordelen:

 • Meer traffic en meetbare conversie
 • Data-gedreven aanpak door persoonlijk betrokken experts
 • Up-to-date kennis van alle advertentiemogelijkheden
 • Meer naamsbekendheid en concrete leads
 • Promotie van jouw product, merk of bedrijf

Of je bedrijf nu actief is in e-commerce, B2B of B2C, wij zijn in alle markten thuis en helpen je graag ontdekken hoe ook jouw organisatie Pinterest succesvol kan inzetten.

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met Pinterest-advertenties

Wij creëren een Pinterest-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.