Brize
Select a language
Wat we doen

SEO workshop

Laat onze SEO agency jouw eigen medewerkers trainen tijdens een SEO workshop. Het is de beste manier om jouw marketing en communicatie te verbeteren, dankzij een training door ervaren SEO specialisten en experts. Zij laten stap voor stap zien hoe eigen medewerkers daarmee aan de slag kunnen. Om de ranking te verbeteren en uiteindelijk helemaal bovenaan in Google te komen. Ontdek hoe je voortaan zelf vooruitgang boekt in de zoekresultaten.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat leer je tijdens een SEO workshop?

Tijdens de SEO expert sessie leren medewerkers over de geschiedenis van zoekmachines, de basisprincipes van het algoritme en hoe je jouw website, webshop of applicatie daarvoor optimaliseert.

We focussen op Google, en bespreken ook andere zoekmachines zoals Bing. Tijdens de SEO workshop leggen we helder uit waar zoekmachines op letten en hoe je content en de techniek afstemt op wat die het liefst zien. Bovendien delen we best practices en resultaten die we als SEO agency zelf behaalden voor onze klanten.

Het doel van de SEO training en workshop is om eigen medewerkers wegwijs te maken en ze concrete handvatten te
bieden om daarmee aan de slag te gaan. Dat doen we voor de volgende SEO-onderwerpen:

• Domeinnaam-optimalisatie
• On page-optimalisatie
• Website-factoren
• Lokale vindbaarheid
• Backlinks en linkbuilding
• UX en gebruiksvriendelijkheid

Wat Brize voor jou kan betekenen

Brize beschikt over ervaren SEO specialisten. We hebben de top-posities in Google bereikt voor onze klanten, en delen graag met jou hoe we dat hebben gedaan. Dus ben je benieuwd naar de geheimen van ons SEO agency en hoe we als marketingbureau hoog in de zoekmachines scoren?

Wij leggen je uit hoe jouw medewerkers de website kunnen analyseren, op zoek kunnen gaan naar SEO-kansen en hoe ze content voor zoekmachines optimaliseren. We delen de denkwijze en belangrijke inzichten op tactisch en strategisch niveau.

Tijdens de SEO sessie leggen we uit over onze methoden en aanpak. Tegelijkertijd is er natuurlijk ruimte voor vragen. Samen zorgen we ervoor dat je bouwt aan een in-house SEO agency, dat er zelf mee aan de slag kan. We zijn beschikbaar voor begeleiding en ondersteuning, al zorgen we er tijdens de workshop en training voor dat we zoveel mogelijk van de kennis alvast overbrengen.

Maak van jouw medewerkers ware SEO specialisten, door ze te leren wat er mogelijk is en waar ze op moeten letten. Onze experts en specialisten delen tijdens de SEO workshop alle belangrijke inzichten. Doe de kennis en expertise op zoals een SEO agency dat heeft, om daar vervolgens met eigen medewerkers in-house mee aan de slag te gaan.

Ontwikkel kennis met onze SEO workshop

Ontwikkel de kennis van jouw medewerkers van rankings, vindbaarheid en SEO in het algemeen. Tijdens de workshop komt het allemaal aan bod. Boek de training en laat onze SEO specialisten hun specifieke kennis overdragen. Wij helpen met het stellen van doelen, het bepalen van de juiste aanpak en de daadwerkelijke uitvoering en implementatie om de rankings te verbeteren. Zo is er aan het einde van de workshop een concreet actieplan.

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met een SEO workshop.

Wij geven een SEO workshop die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.