Brize
Select a language
Wat we doen

Voice Assistant Integration

Stem jouw content, producten en diensten af op vragen die klanten stellen via Voice Assistants. Wij zijn jouw online marketingbureau voor Voice Assistant Integration. Onze specialisten en experts in innovatieve marketing en Growth Hacking helpen je ‘zichtbaar’ te worden voor de belangrijkste slimme assistenten. Met onze full-service ondersteuning als marketing agency weet je zeker dat geen van de assistenten jou overslaat als klanten zoeken naar jouw diensten of producten.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is voice assistent integration?

Klanten en andere geïnteresseerden spreken met Alexa, Google Assistant, Siri en Cortana. Met die assistenten proberen, respectievelijk, Amazon, Google, Apple en Microsoft de markt voor gesproken zoekopdrachten te claimen. Dat vraagt om integratie met de verschillende systemen, omdat daar nog niet één standaard voor bestaat.

Ondanks technologieën zoals die van React Native, Apache Cordova en bijvoorbeeld Docker is er nog geen alles-in-één-oplossing voor Voice Assistants. Dus wil jij optimaal aansluiten op de gesproken zoekopdrachten van potentiële klanten? Dan verzorgen onze specialisten en experts de belangrijke Voice Assistant Integration. Wij zorgen er als full service marketing agency voor dat jouw content, producten en diensten perfect aansluiten op de gesproken zoekopdrachten of ontwikkelen zelfs een Voice app voor je.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize zijn we jouw online marketing bureau dat de Voice Assistant Integration voor je realiseert, implementeert, monitort en beheert. En we gaan een stap verder dan dat, bijvoorbeeld als je nog niet precies weet welke slimme assistenten jouw klanten gebruiken.

We zoeken samen met jou uit in hoeverre klanten gebruik maken van:
• Amazon’s Alexa
• Google’s Google Assistant
• Apple’s Siri
• Microsoft’s Cortana

Aan de hand daarvan ontwikkelen we de technologie en integratie om jouw aanbod daar perfect op af te stemmen. Dat geldt voor websites en apps, waarmee we ervoor zorgen dat gesproken zoekopdrachten leiden tot het aanbod met jouw producten en diensten. Dat is de Voice Assistant Integration waar we als online marketing agency voor zorgen, zonder dat jij er zelf omkijken naar hebt.
Onze ontwikkelaars weten wat er nodig is om jouw aanbod af te stemmen op de verschillende voice assistenten. Wij zijn jouw agency met ervaren experts. We kennen de best practices en weten waar we als specialist moeten beginnen. Dus zoek je ondersteuning bij de integratie en optimalisatie? Daarmee gaan we graag voor je aan de slag.

Succes met Voice Assistant Integration

Dankzij de integratie met Voice Assistants maak je het jouw klanten of gebruikers een stuk makkelijker om te vinden wat zij zoeken. En kennen ze jou nog niet? Dan zorgen we ervoor dat jouw aanbod aansluit op de zoekopdrachten via de verschillende assistenten. Dankzij Voice Assistant Integration ben je klaar voor de digitale toekomst, waarin gesproken zoekopdrachten een steeds belangrijkere rol zullen spelen.

Naast boven genoemde voice assistants kunnen we ook zaken ontwikkelen die lokaal draaien. Denk bijvoorbeeld aan order picking systeem in een warehouse waar het tijdsbesparing op kan leveren als medewerkers iets met een spraakcommando kunnen inkloppen, in plaats van een heel keuzemenu door te moeten.

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met Voice Assistant Integration.

Wij implementeren de Voice Assistant Integration die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.