Brize
Select a language
Wat we doen

Infographic design

Een goede infographic laten maken? Wij zijn het online marketing agency dat je helpt met een informatieve, bruikbare en betekenisvolle infographic. Dat zijn precies de drie kenmerken die lezers of gebruikers waarderen. En waarmee je jouw doelgroep dus de waarde biedt waar naar wordt gezocht. Daarom zijn onze klanten zo te spreken over de infographic designs die we voor ze maken als online marketing bureau.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is infographic design?

Een goed infographic design communiceert informatie op een manier zoals tekst of een afbeelding alleen dat niet zou kunnen. Het is de combinatie van tekst en grafische elementen, om in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk informatie over te brengen. En minstens zo belangrijk, in een vorm die de lezer of gebruiker meteen snapt. Dus wil je complexe informatie communiceren, naar een brede doelgroep? Dat is waar we sterk in zijn als online marketing bureau.

Onze infographics voldoen altijd aan drie belangrijke voorwaarden:

Informatief
De infographic moet waardevolle informatie delen, op een manier die de lezer meteen begrijpt. We delen data, complexe processen of andere informatie die de doelgroep graag wil snappen.
Bruikbaar
De infographic moet bruikbaar zijn, bijvoorbeeld door processen visueel in kaart te brengen. Of door verhoudingen te schetsen, zoals dat in tekst alleen niet zomaar zou lukken.
Betekenisvol
Dankzij toegankelijke informatie die zich makkelijk laat onthouden heb je de mogelijkheid iets van betekenis over te brengen. Wij zorgen voor een infographic design dat bijdraagt aan het begrip bij jouw doelgroep.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Onze grafisch specialisten en ontwerpers weten hoe je de aandacht trekt, weten wat er nodig is om een boodschap over te brengen en combineren dat in sterk infographic design. Zo zijn we het online agency dat jou creatief van dienst kan zijn met deze vorm van communicatie.

We gaan graag met je in gesprek over de complexe informatie, de data of het andere wat je graag wilt communiceren. Daar vinden we de juiste vorm bij, ook als dat misschien geen infographic is. En denken we dat een infographic design wel de juiste keuze is? Dan maken we een schets of een opzet, waarmee we laten zien hoe jij de informatie kunt overbrengen.

En zie je het infographic design als onderdeel van een bredere (communicatie)strategie of -campagne? Daar helpen we je graag mee. We zijn het online marketing agency voor grafisch design, voor (online) marketing en voor een complete strategie om jouw omzet te verhogen.

Succes met infographic design

We zijn jouw (online) bureau voor sterk infographic design. Dat betekent dat we een infographic voor je ontwerpen waarmee je jouw boodschap aan de doelgroep kunt communiceren.

Dat doen we volgens een aantal belangrijke uitgangspunten:

• Data op een duidelijke manier communiceren
Wil je data of andere complexe informatie communiceren? Wij doen dat duidelijk en met een heldere boodschap. Zo voorkom je dat lezers afhaken of verzanden in details die er eigenlijk niet toe doen.
• Afgestemd op jouw specifieke doelgroep
Wij ontwerpen pas als we precies begrijpen wie jouw doelgroep is. En wat de belangrijke behoeften, vragen, uitdagingen of problemen zijn die de mensen die je wilt bereiken ervaren.
• Visueel helder en prettig om naar te kijken
Laat grafisch ontwerpers een infographic design maken dat visueel de aandacht trekt, vervolgens opvalt en het verhaal duidelijk vertelt. Dan is jouw infographic bijzonder prettig om naar te kijken.
• Op basis van storytelling en een sterk verhaal
Diezelfde grafisch designers werken samen met copywriters en tekstschrijvers die weten hoe je een verhaal vertelt. Zo zorgen we ervoor dat het infographic de juiste boodschap krachtig op jouw doelgroep overbrengt.
• Stand-alone of binnen een bredere campagne
Laat een infographic design maken of kies voor een bredere campagne, waarbij de infographic(s) een onderdeel vormen. Wij staan voor je klaar, zowel strategisch, tactisch als ad-hoc als dat nodig is.

 

 

Zoek je een partij die een infographic kan maken?

Zoek niet verder! Wij creëren een Infographic design dat specifiek is afgestemd op wat jouw organisatie nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.