Brize
Select a language
Wat we doen

Google Ads

Met Google Ads staat jouw merk, product of dienst helemaal bovenaan de zoekresultaten. Wij analyseren jouw markt en de mogelijkheden, creëren een campagne op basis van best practices en houden de data-vinger aan de pols om te optimaliseren waar dat kan. Wij zijn het marketing agency voor adverteren in Google dat jij zoekt als je de beste resultaten wilt bereiken.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieplatform van de zoekmachinegigant. Je hebt grofweg drie mogelijkheden om te adverteren:

 • Search-advertenties
  Je adverteert in de zoekmachine van Google, via Search en in de Google Shopping-resultaten voor producten. Google is oppermachtig marktleider als het gaat om zoekacties, dus je bereikt daarmee eenvoudig de doelgroep die belangrijk voor je is.
 • Display-advertenties
  Het uitgebreide Display-netwerk van Google biedt de mogelijkheid tot adverteren op nieuwssites en andere grote platformen. Wij combineren de diverse advertenties binnen een campagne of gaan daar juist gericht voor je mee aan de slag.
 • Video-advertenties
  YouTube is onderdeel van Google, dus biedt allerlei mogelijkheden voor video-advertenties. Wij maken jou zichtbaar en vindbaar waar jouw doelgroep zich bevindt, zowel in reguliere zoekresultaten als binnen videocontent.

Google Ads biedt tal van opties tot segmenteren, filteren en targeten. Wij bereiken als Google Ads agency precies de gebruikers die jij voor ogen hebt. Dus wil je jouw naamsbekendheid verhogen, aansturen op specifieke interactie of het deel van de doelgroep bereiken dat koopbereid is? Laat ons de campagne creëren waarmee jij specifiek adverteert bij gebruikers die zoeken wat jij aanbiedt.

Let op: Google Ads was voorheen Google AdWords. De term Google AdWords wordt niet meer gebruikt. Uiteraard biedt Ads dezelfde mogelijkheden als AdWords van Google voorheen deed. Sterker nog, de zoekmachine biedt doorlopend innovatieve nieuwe mogelijkheden om nog effectiever te adverteren, waarover we je graag meer vertellen.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Onze consultants en specialisten voor Google Ads kennen de best practices, weten uit ervaring wat er bij klanten werkt en hebben de expertise om je daar specifiek mee van dienst te zijn. We kennen de advertentiemogelijkheden en de opties tot targeten en segmenteren.

Zoek jij een bureau voor adverteren in Google dat je helpt jouw bedrijf te laten groeien? Dat is precies waar we sterk in zijn. Met onze inzet zorg je voor online marketing, remarketing en bijvoorbeeld meer merkloyaliteit. Wij weten wat er mogelijk is én we houden natuurlijk rekening met jouw SEO- en andere online advertentie-inzet. De diverse campagne onderdelen vormen samen meer dan de som der delen, zodat ook Google Ads optimaal effectief is.

We creëren Google Ads-campagnes voor e-commerce, B2B en B2C. Samen bepalen we de uitgangspunten en het doel dat je voor ogen hebt. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag, vanaf de creatieve creatie tot en met de implementatie en uiteindelijke rapportage. Wij zorgen ervoor dat jij succesvol bent met advertenties in Google, zowel direct in de zoekresultaten als via de andere beschikbare kanalen.

Succes met Google ads

Onze specialisten in Google Ads maken jou succesvol met advertenties in de grootste zoekmachine ter wereld. Wij benutten de beschikbare mogelijkheden om jouw merk, product of dienst bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Jij profiteert van een aantal belangrijke voordelen:

 • Meetbaar meer bereik en omzet
 • Persoonlijk en data-gedreven: wij zitten er bovenop
 • Actuele kennis over lopende innovaties bij Google
 • Partner van Google: dus optimale ondersteuning
 • Heldere rapportages en gegevens waarop jij kunt sturen
 • Integratie met alle Google-diensten, zoals Analytics (GA4) en Search Console

 

 

 

Laten we starten: vul je e-mailadres in en ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met Google Ads.

Wij creëren een Google Ads-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.