Brize
Select a language
Wat we doen

Huisstijl en logo-ontwerp

Kies een logo ontwerpbureau en marketing agency voor jouw huisstijl die snapt hoe het werkt. Hoe je opvalt met het design, en hoe je vertrouwen uitstraalt met herkenbaarheid. Dat zijn namelijk de twee belangrijkste vormen van toegevoegde waarde als je kiest voor een huisstijl en een logo ontwerp. Dus wil je een logo laten ontwerpen door een designbureau dat weet hoe jij daarmee zal scoren? Wij gaan graag voor je aan de slag.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is huisstijl en logo-ontwerp?

De huisstijl van jouw bedrijf omschrijft het Groot Woordenboek der Nederlandse Taal als: “De aard en het geheel van de visuele presentatie van een onderneming, zoals naamcode, bedrijfssymbool, opmaak, lettersoort en eventueel kleur van het verspreide drukwerk en van opschriften.”

Misschien ken je de huisstijl beter als een ‘corporate identity’, zoals die internationaal gebruikelijk is. Wij ontwerpen jouw corporate design, ook voor het MKB en voor kleinere organisaties. Het gaat om de website, om jouw merk in de breedste zin en om heel specifieke elementen zoals het logo.

Dus wil je een huisstijl ontwerpen of een logo ontwerpen en zoek je daarvoor een ervaren marketingbureau? Wij zijn jouw marketing agency met grafisch specialisten voor een logo, de complete huisstijl en alles wat er tussenin zit. Wij kunnen het bedrijfslogo en de huisstijl ontwerpen waarmee jij (online) succes boekt.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Je kunt jouw complete huisstijl laten ontwerpen. Of je kunt kiezen voor de specifieke grafische elementen die je nodig hebt, zoals het logo. Dus zoek je een marketingbureau dat het allemaal kan? Met grafisch experts en specialisten die begrijpen hoe belangrijk een huisstijl en het logo zijn? Wij ontwerpen alle grafische elementen die je nodig hebt. Daarvoor zijn we jouw ervaren agency en kennen we de best practices van andere (grote) klanten waarvoor we werken.

Bij Brize ontwerpen we jouw:

• Logo
• Lettertype en typografie
• Kleuren
• Vormen
• Visuals
• Brand voice
• Design system

En wil je de grafische ontwerpen laten doorvertalen naar storytelling of een tone of voice (TOV)? Dat is waar we sterk in zijn als ontwerpbureau voor het MKB en andere bedrijven. Wij zijn jouw grafisch designbureau, met grafisch ontwerpers die weten wat er nodig is om je te onderscheiden.

Succes met jouw huisstijl en logo-ontwerp

Laat een huisstijl ontwerpen en kies voor professioneel logo ontwerp door ervaren specialisten. Wij zorgen er als grafisch design agency voor dat jij profiteert van de volgende voordelen:

• Sterk imago met jouw bedrijf
Laat een logo ontwerpen en een huisstijl maken die sterk uitstralen waar je als bedrijf voor staat. Wij zorgen er als design agency en online marketingbureau voor dat jij de boodschap overbrengt die je belangrijk vindt.
• Opvallen en aantrekken
Val op met een opvallende huisstijl en trek nieuwe klanten aan met een professioneel logo. Het is de eerste stap om aan het vertrouwen te bouwen, waarbij je wilt voorkomen dat nieuwe leads meteen afhaken.
• Vertrouwen vanuit consistentie
Communiceer consistent, door overal dezelfde visuele stijl te laten zien. Dat creëert vertrouwen, zodat jij de kans krijgt om nieuwe klanten te vertellen wat je ze allemaal kunt aanbieden.
• Onderscheiden van de concurrentie
Onderscheid je van de concurrentie, zowel met het logo en de huisstijl als andere grafische uitingen in dezelfde visuele stijl. Wij ontwerpen infographics, banners en bijvoorbeeld (online) advertenties.
• Houvast voor alle medewerkers en freelancers
Gebruik een visuele stijl of een grafisch handboek waarmee zowel medewerkers als freelancers waarmee je werkt uit de voeten kunnen. Dat biedt ze de houvast die voor hen belangrijk is.

 

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met huisstijl en logo-ontwerp.

Wij creëren een huisstijl en logo-ontwerp die specifiek zijn afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.