Brize
Select a language
Wat we doen

Data gedreven optimalisatie

Jij weet waarschijnlijk wat je wilt verbeteren. Maar, hoe pak je dat aan? Met data gedreven optimalisatie baseer jij je op de feiten. Wij verzamelen data, analyseren die data en stellen zinvolle verbeteringen voor. We leren van de data die we analyseren, om de inzichten vervolgens te vertalen naar toepassingen die iedereen begrijpt. Op die manier zijn we als online agency van grote toegevoegde waarde voor de klanten waarvoor we data-driven optimaliseren.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is data gedreven optimalisatie?

Data gedreven optimalisatie past bij organisaties die graag data gedreven werken. Ons team van data-specialisten kent de best practices en heeft specifieke ervaring binnen B2B, B2C en e-commerce. Wij weten uit de verschillende branches wat er speelt en wat er belangrijk is.

Dus zoek je naar concrete verbeteracties? Ben je benieuwd wat de verzamelde data eigenlijk vertelt? Of zoek je begeleiding om data te verzamelen, die te analyseren en daar inzichten uit te halen? Het is allemaal data gedreven optimalisatie. Zolang data de kern vormt voor een optimalisatie ben je daar goed mee bezig.

In al die gevallen zijn drie uitgangspunten belangrijk:

• Heldere focus
Bedenk je welk doel je voor ogen hebt, als uitgangspunt om data te verzamelen, analyseren en te verwerken. Pas als er voldoende focus bestaat lukt het om uit de data de inzichten te halen die waardevol zijn.
• Op basis van feiten
Baseer je op specifieke data, in plaats van ervaring of een onderbuikgevoel. Stel vast hoe specifieke data iets vertelt over de situatie die je wilt analyseren. En bij welke uitkomsten je kunt spreken van een verbetering.
• Volgens duidelijke prioriteiten
Veel organisaties bezitten een (potentiële) schat aan informatie uit data. Stel prioriteiten en bepaal daarmee welke data nu relevant is om te optimaliseren aan de hand van de eerder gekozen focus.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize werken we zoveel mogelijk data gedreven. We doen uitspraken op basis van argumenten, die we staven met feiten die blijken uit de data die we verzamelen en analyseren. De inzichten die we delen berusten altijd op statistieken, waarmee de data de belangrijke onderbouwing vormt. Alleen op die manier maak je feitelijk goede beslissingen, waarmee je stuurt in de richting die processen optimaliseert en onderaan de streep bijvoorbeeld de omzet verhoogt.

Brize is het online marketing bureau en agency dat jou helpt om meer data gedreven te gaan werken. Dus zoek je een manier om meer data te verzamelen? Om die data te integreren in (onderzoek)processen of om de analyses tot waardevolle inzichten te laten lijken? We helpen je met het volledige proces of begeleiden je op de punten waar data gedreven optimalisatie nog lastig blijkt.

Als je zoekt naar een data gedreven agency of organisaties kunnen wij je daarbij helpen. Onze specialisten weten niet beter. En weten wat er nodig is om op basis van data te analyseren en inzichten te verzamelen, die jouw bedrijf of organisatie vooruit helpen.

Succes met data gedreven optimalisatie

Dankzij data gedreven optimalisaties groeien de organisaties waar we voor werken. We helpen ze de omzet te verhogen, de klanttevredenheid te verbeteren en na te gaan waar onnodig veel kosten worden gemaakt. De data liegt niet, dus vormt de beste onderbouwing van alles wat we beargumenteren.

• Data gedreven aanpak
Bij Brize staan we bekend om onze data gedreven aanpak. Pas als de data het kan onderbouwen steken we onze hand ervoor in het vuur en durven we het te claimen.
• Meer omzet en andere optimalisaties
Dankzij data gedreven optimalisatie verhogen we de omzet voor klanten, verbeteren we de klanttevredenheid of maken we het medewerkers makkelijker om processen te draaien.
• Feitelijke onderbouwing met data
Dankzij de feitelijke onderbouwing met data is altijd goed duidelijk welke analyses ten grondslag liggen aan de inzichten die we delen.
• Nieuwe mindset voor medewerkers
Onze werkwijze inspireert medewerkers en andere betrokkenen om met een andere mindset naar processen te kijken. Zo introduceren we data gedreven werken bij onze klanten.
• Verbeteren ten opzichte van een nulmeting
Na een nulmeting wordt op basis van de data gedreven aanpak door ons bureau duidelijk wat we als agency aan waarde toevoegen ten opzichte van hoe het eerst was.

 

 

Wil je ook meer data gedreven te werk gaan?

Neem vrijblijvend contact op, zodat we kunnen bespreken hoe we jouw organisatie hierin kunnen begeleiden.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.