Brize
Select a language
Wat we doen

Twitter ads uitbesteden?

Schakel experts in Twitter Ads in en scoor met jouw social campagnes. Ons social media adverteren-agency is jouw specialist voor Twitter-marketing van het hoogste niveau. Wij kennen de best practices en ontwikkelen campagnes specifiek voor jouw bedrijf, merk of product. Met ultieme precisie adverteren we bij de doelgroep die actief is op één van de grootste sociale media platformen ter wereld.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Waarom adverteren op Twitter?

Na Facebook en Instagram is Twitter een van de grootste platform voor social media ter wereld. Bovendien hebben we als Twitter marketingbureau jarenlange ervaring met effectieve en kostenefficiënte campagnes. Dat betekent dat we dankzij uitgebreide filter- en segmentatie mogelijkheden heel gericht adverteren bij het meest koopbereide segment van jouw doelgroep.

Twitter biedt tal van basis tools en geavanceerde rapportage mogelijkheden. Die gebruiken we om campagnes op te zetten, te analyseren, te evalueren en bij te sturen als dat nodig is. Met meer dan 300 miljoen actieve gebruikers per maand bereid je precies de doelgroep die jou de nieuwe volgers, leads en klanten oplevert. Twitter is zowel B2C en B2B geschikt, net als specifiek voor e-commerce. Middels tools als SocialDatabase.com kunnen we zelfs nog gerichter adverteren dan dat via het advertentiesysteem van Twitter zelf kan.

Werken met ons Twitter advertentieteam kan jouw online bedrijf het volgende brengen:

 • Direct resultaat op het gebied van traffic, naamsbekendheid en meetbare conversies.
 • Actuele kennis van Twitter Ads en best practices
 • Overzichtelijke rapportages waarmee je weloverwogen beslissingen kunt nemen.
 • Wij ontzorgen je volledig, of je leren waar je op moet letten.
 • Wij voeren niet alleen uit, maar kunnen ook meedenken op strategisch niveau.
 • Indien gewenst, ontwikkelen we ook een landingspagina op maat.

Hoe werken Twitter-advertenties?

Twitter-advertenties zijn een zeer effectieve manier om de doelgroep te bereiken, of je nu een klein bedrijf of een groot merk bent. Twitter-advertentiecampagnes kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke budget. Op Twitter heb je volledige controle over hoeveel je uitgeeft. Jouw advertentiecampagne wordt geprijsd op basis van hoe aantrekkelijk de advertentie is, de grootte en populariteit van de doelgroep ten opzichte van andere adverteerders en hoeveel je bereid bent te bieden.

Wij creëren jouw creatieve campagne en gaan als Twitter-agency voor je aan de slag met de uitvoering. Geef ons aan met welk budget je wilt adverteren, dan halen wij daar het maximale voor je uit. Dat doen we kostenefficiënt en aan de hand van concrete doelstellingen. Uiteraard kunnen we je daar als advertentiebureau voor Twitter mee helpen, bijvoorbeeld als je benieuwd bent naar de belangrijkste KPI’s voor jouw campagne.

 • Inspireren
  Ons creatieve team ontwikkelt Twitter-advertenties en Ads die online de aandacht trekken. Wij weten uit ervaring wat er werkt en hebben de expertise om professioneel grafische uitingen te maken. Het resultaat is dat jij opvalt binnen de feed van gebruikers binnen jouw doelgroep.
 • Ontwikkelen
  Wij zetten de campagne voor je op, beheren de Twitter Ads en zorgen ervoor dat het precies zo werkt zoals je had bedoeld. We houden klikken en conversies in de gaten, door jouw campagne te monitoren en bij te sturen waar dat nodig is. We zijn scherp op veilingen en biedingen, om de klikken zo voordelig mogelijk in te kopen.
 • Laten groeien
  Jouw campagne met Twitter advertenties garandeert groei voor jouw bedrijf. Wij trekken meer bezoekers naar de website, zorgen voor waardevolle leads en voor betalende klanten die bij je bestellen. Op die manier helpen we je als Twitter marketingbureau te groeien, juist als je zelf moeite hebt om alles uit social media te halen wat erin zit.

Werkt Twitter beter dan andere platformen?

Welk social media platform is het beste voor jouw advertentiecampagne? Terwijl Facebook/Instagram/TikTok een van de meest gebruike social media zijn in Nederland, heeft Twitter een veel oudere groep gebruikers op het platform, vooral in Nederland zitten er nog steeds veel journalisten op Twitter. Wil je dus een persbericht eruit sturen en deze onder journalisten onder de aandacht brengen? Dan is Twitter daar een heel geschikt platform voor.

Op elk van de bovengenoemde platformen is het echter mogelijk om een leeftijdscategorie te selecteren waar je de advertenties onder de aandacht wilt brengen. Je betaalt alleen voor hoe vaak je advertentie vertoond is aan de doelgroep die je hebt geselecteerd. Over het algemeen is TikTok een van de goedkoopste platformen om op te adverteren. Twitter is in sommige marktsegmenten echter ook erg goedkoop, omdat er relatief weinig adverteerders zijn. Daarentegen kunnen ook Facebook/Instagram advertenties voor sommige bedrijven heel goed werken. Het is dus raadzaam om met een klein budget te experimenteren welk platform voor jouw organisatie het beste werkt. Afhankelijk van wat je als bedrijf aanbiedt, kunnen we je hierin adviseren.

Succes met Twitter Ads

Wij willen je helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze Twitter-agency helpt je graag om de concurrentie voor te blijven en het meeste uit je campagnes te halen.

Boek online succes met Twitter Ads en advertenties. Onze specialisten in social media weten wat er werkt en hebben de expertise om daar voor je mee aan de slag te gaan.

 

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met Twitter Ads.

Wij creëren een Twitter-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.