Brize
Select a language
Wat we doen

Dashboard en data visualisatie

Een goed dashboard visualiseert alle belangrijke data, op een manier die je helpt om betere beslissingen te nemen. Daarom creëren we niet zomaar een dashboard met alle data die beschikbaar is. In plaats daarvan visualiseren we dat wat bedrijfskritisch en essentieel is. Op een manier die in één oogopslag laat zien wat er belangrijk is. Dat is de ervaring van een full service marketing agency dat begrijpt hoe data visualisatie van toegevoegde waarde is.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Beste overzicht om beslissingen te nemen

We kunnen overweg met tools zoals Google Data Studio, Tableau, Klipfolio en Supermetrics. De data tonen we in bar charts, pie charts, scorecards, tabellen en bijvoorbeeld area graphs. We voorkomen een overkill aan informatie, door data te visualiseren op basis van de belangrijke KPI’s die we met onze klanten vaststellen. Dus wil jij weten hoeveel leads converteren? Of ben je benieuwd naar de ontwikkeling van engagement bij de doelgroep? Wij zorgen voor de data visualisatie en het dashboard dat jou helpt betere beslissingen te nemen.

Wat is data visualisatie?

Data visualisatie maakt het makkelijker om informatie te begrijpen en op basis daarvan betere beslissingen te nemen. Wij maken visueel wat de data vertelt, zodat jij in één oogopslag kunt zien wat er belangrijk is.

Wij visualiseren in real-time de data die je op de website, in een app of tool of met jouw organisatie verzamelt. Op het dashboard zie je in één keer wat er belangrijk is. Dankzij visualisatie neem je betere beslissingen, zonder dat je hoeft te wachten op een week-, maand- of kwartaalrapportage.

Onze specialisten en experts met ervaring visualiseren data op basis van de KPI’s die we in overleg bepalen. Zo stellen we vast welke inzichten jij zoekt, om daar vervolgens de juiste datastromen voor te raadplegen. De visuele weergave op het data dashboard laat kristalhelder zien wat de ontwikkeling is, of je de doelstelling haalt en waar het eventueel aan schort.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Brize is jouw full service agency voor data visualisatie. We bepalen in overleg de belangrijke KPI’s, bepalen welke databronnen daarvoor nodig zijn en richten zowel de tracking als de implementatie voor het dashboard voor je in. Zo zorgen we ervoor dat de data visueel inzichtelijk wordt, op een manier die managers en bestuurders in één keer begrijpen.

Wij kennen de best practices en weten uit ervaring wat ervoor nodig is om betere beslissingen te nemen. Onze dashboards bevatten een logische combinatie van visualisaties.

Wij creëren bijvoorbeeld:

 • Momentopnamen
  Een scorecard of een pie chart geeft van een specifiek moment aan wat op dat moment de waarden waren. We kunnen eventueel meerdere dimensies toevoegen, om vergelijkingen mogelijk te maken.
 • Tijdgebonden visuals
  Ontdek een trend dankzij tijdgebonden visuals, bijvoorbeeld met een line graph, area graph of een time series. Eventueel houden we rekening met week- en weekenddagen, of andere afwijkende periodes.
 • Tabellen met verhoudingen
  In tabellen vatten we één of meerdere dimensies met meerdere metrics. Je krijgt inzicht in de effectiviteit van strategieën, het verschil tussen mobiel en desktop en andere vergelijkingen die je wilt maken.

Succes met data visualisatie

We zijn jouw online agency voor data dashboards en data visualisatie. Onze specialisten en experts kennen de KPI’s die we voor andere klanten gebruiken en adviseren je graag over de best practices. Uiteraard creëren we altijd een dashboard op maat, opgebouwd uit de data visualisaties die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Je profiteert daarmee van de volgende voordelen:

 • Helder data dashboard op basis van KPI’s
 • In één oogopslag een goed beeld van de data
 • Neem betere beslissingen dankzij visualisaties
 • Persoonlijke aanpak door ervaren experts
 • Data-gedreven werkwijze

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met data visualisatie

Wij creëren de data visualisatie die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.