Brize
Select a language
Wat we doen

Linkbuilding expert gezocht?

Google en andere zoekmachines zetten de websites met de beste reputatie helemaal bovenaan de resultaten. Wij bouwen als online marketing agency met linkbuilding aan jouw online autoriteit. Onze SEO specialisten analyseren jouw linkprofiel, onderzoeken linkmogelijkheden en leggen de connecties om de online autoriteit van jouw website, webshop of applicatie verder op te bouwen. Wij hebben ervaring bij e-commerce, B2B en B2C, dus weten wat er nodig is om jou op basis van autoriteit bovenaan de zoekresultaten te krijgen.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is voor groeiende bedrijven veelal het belangrijkste aspect van SEO om de vindbaarheid te verbeteren. Als je sterke content hebt en de website technisch goed werkt gaat het om de reputatie die je opbouwt. Online autoriteit maakt het verschil tussen een eerste en een tweede pagina. En tussen de eerste en andere posities op de eerste pagina in Google en Bing.

Linkbuilding bestaat uit het verzamelen van hoge kwaliteit backlinks van andere websites. Wij zijn jouw onlinemarketingbureau dat uitzoekt welke links waardevol zijn, hoe we die kunnen verzamelen en die het structureel voor je implementeert.

We analyseren zowel jouw huidige linkprofiel als de potentie van beschikbare links op invloedrijke websites. Zo bouwen we stap voor stap aan een sterker extern linkprofiel, waarmee we de online autoriteit verbeteren.Onze gerichte strategie voor e-commerce, B2B en B2C garandeert relevante links met maximale SEO-waarde.

Wij bouwen efficiënt en effectief aan jouw online reputatie. Dat levert minstens drie belangrijke voordelen op:
• Meer bezoekers op jouw website of in de webshop
• Hogere online autoriteit, dus meer succes met SEO-content
• Natuurlijke links die de vindbaarheid duurzaam verbeteren

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize werken linkbuilding experts die voor diverse klanten de hoogste posities in Google en Bing hebben bereikt. Onze SEO specialisten weten wat ervoor nodig is om helemaal bovenaan de zoekresultaten te komen.

Wij analyseren jouw huidige online autoriteit en de specifieke backlinks die je hebt verzameld. We labelen de links, en adviseren je welke links te laten verwijderen en wat er nodig is om de reputatie te verbeteren. Op basis van het beschikbare budget doen we een voorstel voor een plan van aanpak en een linkbuilding-strategie voor de lange termijn. We kunnen geen posities in Google garanderen, maar je wel aantonen dat we er alles aan doen om je met hulp van ons agency helemaal bovenaan de resultaten te krijgen.

Dankzij linkbuilding door ons ervaren marketingbureau verbeter je de organische rankings en bereik je de bovenste posities voor belangrijke zoektermen. Verschuif de balans van betaalde resultaten naar organische rankings die ervoor zorgen dat meer klanten jou weten te vinden.

Succes met linkbuilding

Boek succes met linkbuilding door ons online marketing agency dat zelf hoog scoort in Google. Wij weten wat ervoor nodig is om helemaal bovenaan de zoekresultaten te komen. Wij beschikken over lijsten met duizenden websites, waar wij ook voor jou een relevant artikel op kunnen plaatsen.

Met de inzet van onze SEO specialisten profiteer je van de volgende voordelen:
• Verbeter jouw organische vindbaarheid
• Trek meer bezoekers naar jouw website of webshop
• Voor B2B, B2C en e-commerce
• Up-to-date kennis van de laatste linkbuilding-technieken
• Data-gedreven aanpak op basis van nauwkeurige analyse
• Hoge ROI dankzij natuurlijke backlinks van hoge kwaliteit

 

 

Laten we starten: vul je e-mailadres in en ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met linkbuilding.

Wij creëren een linkbuilding-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.