Brize
Select a language
Wat we doen

Google Play Store advertenties

Gebruik Google Play Store advertenties om meer mensen jouw app te laten downloaden. Wij zijn jouw full service marketingbureau en agency voor Ads in de Play Store van Google. Bereik gebruikers die geïnteresseerd zijn in jouw app. Promoot de applicatie met advertenties in Google Zoeken, YouTube, Google Play en meer populaire kanalen.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Adverteren voor meer downloads

Onze specialisten creëren een campagne waarmee je jouw app in één keer promoot in de Google Play Store en via alle andere kanalen van Google. Breng jouw applicatie onder de aandacht bij iedereen met interesse in een app zoals die van jou. Verhoog het aantal downloads voor snelle groei. Of breng je app onder de aandacht als de organische rek er een beetje uit lijkt.

Wat zijn Google Play Store advertenties?

Google Play Store advertenties verschijnen in de zoekresultaten zodra iemand zoekt naar een app zoals die van jou. Dit garandeert interesse bij de gebruiker, dus een extra hoge kans op conversie.

Met de advertenties stimuleer je meer downloads en installaties of stuur je aan op in-app acties. Jij bepaalt het doel, waar wij vervolgens voor je mee aan de slag gaan. Dezelfde Ads die we als marketing agency voor je ontwerpen voor de Google Play Store kun je ook meteen gebruiken voor Google Zoeken, YouTube en andere kanalen.

Dus zoek je een manier om meer mensen jouw app te laten downloaden met advertenties? Of wil je in-app acties stimuleren, zoals een product bestellen of het volgende level voltooien? Het kan met Play Store advertenties voor Google.

Dankzij machine learning rouleert de advertentie en hebben onze specialisten de kans om extra scherpe biedingen te doen. Dat garandeert de vertoning van jouw Ad aan de mensen met de meeste interesse in jouw app. Bij voldoende gegevens uit conversies ontstaat bovendien de mogelijkheid om zowel de advertenties, biedingen als het budget verder te optimaliseren.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Brize is jouw full-service online marketingbureau en agency om je te helpen met Google Play Store advertenties. Onze specialisten en experts kennen de best practices, weten uit ervaring wat er werkt en hebben de expertise om je hierbij te begeleiden.

Wij creëren de Ads voor de Google Play Store, werken die creatief voor je uit en zorgen voor de implementatie. Vervolgens stellen we alles voor je in, analyseren we de data en rapporteren we over de voortgang. Daar waar mogelijk optimaliseren we de campagne, zodat jij zo effectief en efficiënt mogelijk adverteert met het beschikbare budget.

Bovendien combineren we de advertenties in de Google Play Store graag met de andere mogelijkheden binnen het zoeknetwerk van Google. En denk je aan Display-campagnes, aan videocampagnes of aan Shopping-campagnes? Wij brengen jouw app en alles wat je wilt promoten precies bij de juiste doelgroep onder de aandacht.

Succes met Google Play Store advertenties

Google Play Store Ads stimuleren het aantal downloads van de app die je wilt promoten. Wij gaan er voor je mee aan de slag en creëren een efficiënte campagne waar jij alleen de vruchten van hoeft te plukken. Onze specialisten en experts vormen samen het agency waarmee jij online de resultaten boekt waar je van droomt.

Je profiteert op die manier van een aantal belangrijke voordelen van Ads in de Play Store van Google:

  • Meer app-downloads en installaties door gebruikers
  • Stimuleer in-app acties zoals aankopen of volgende levels
  • Optimaliseren op basis van klikken en conversieratio
  • Efficiënt adverteren binnen het beschikbare budget
  • Adverteren in de Play Store, Google Zoeken, op YouTube en meer

 

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met Google Play Store advertenties.

Wij creëren een Google Play Store-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.