Brize
Select a language
Wat we doen

Op zoek naar een Facebook expert?

Ons Facebook advertentiebureau kan je helpen jouw advertenties te optimaliseren en de juiste doelgroep te vinden. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om je social media marketing uit te besteden, kan ons Facebook reclamebureau je helpen om direct traffic naar je website of applicatie te trekken.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Of jouw bedrijf nu actief is in e-commerce, B2B of B2C-services, de Facebook-experts van Brize zorgen ervoor dat je het juiste verkeer genereert en groei ziet in jouw organisatie. We kunnen de Facebook-campagnes niet alleen implementeren, maar je ook begeleiden bij het optimaliseren van Facebook advertenties voor conversies om leads en verkopen te verbeteren.

Facebook-targeting

Facebook advertenties kunnen worden ontworpen met een focus op jouw doelgroep, met campagnes die worden aangedreven door data-gedreven tools en vergezeld gaan met gemakkelijk te begrijpen prestatierapporten. Facebook trekt maandelijks meer dan twee miljard gebruikers, dus het is een ideale online omgeving om jouw klantenwerving een impuls te geven met behulp van Brize! Facebook advertenties zijn uiterst kosteneffectief, variërend van vijf tot tien euro per duizend vertoningen, wat betekent dat je meer dan 1.000 Facebook-gebruikers met minder dan tien euro kan bereiken. Om een ​​succesvolle digitale marketingstrategie te creëren, moeten we samen duidelijke keuzes maken. Zo moet het duidelijk zijn wat je doelen zijn op social media, wie je doelgroep is en wat de gewenste resultaten voor je organisatie zijn. Jouw tijd en geld zijn te kostbaar om het aan het toeval over te laten. Brize kan je helpen met het bedenken van de juiste strategie voor Facebook ads.

 

Samenwerken met onze Facebook advertentie experts brengt jouw organisatie:

  • Direct resultaat op het gebied van traffic en meetbare conversie.
  • Een persoonlijke, vertrouwelijke en data-gedreven benadering van jouw niche en markt.
  • Up-to-date kennis van de lopende innovaties van Facebook en betere ondersteuning via onze op groei-gebaseerde methoden.
  • Een strategie die zich richt op de doelgroep van jouw bedrijf op Facebook.
  • Inzichtelijke gegevens en rapporten waarmee je weloverwogen beslissingen kunt nemen.
  • Verhoogde naamsbekendheid en betrokkenheid door geïnteresseerde gebruikers te bereiken.
  • Meer videoweergaven, gedeelde berichten, opmerkingen en reacties op events.

Opties voor Facebook advertenties

Onze Facebook-experts helpen je beslissen welke Facebook advertentieplaatsingen voor jou geschikt zijn, op basis van het doel dat je hebt.

Er zijn zes verschillende opties:
1)  Je kunt advertenties in de Facebook-feed plaatsen.
2)  Je kunt advertenties plaatsen op de Facebook Marketplace, een verkoopfunctie waarmee gebruikers producten of services kunnen doorbladeren, verkopen en kopen.
3) Je kunt advertenties plaatsen in de Facebook Suggested Video/Facebook Watch Feeds.
4) De Facebook-rechterkolom is een andere optie voor het plaatsen van advertenties, waarbij je advertentie aan de rechterkant van het scherm wordt weergegeven voor alle Facebook-gebruikers die op hun computer browsen.
5) Je kunt advertenties plaatsen in het ‘Audience Network’, allerlei andere websites die geen eigendom zijn van Facebook.
6) De laatste optie is om jouw Facebook advertentie weer te geven in de Messenger Inbox, zodat jouw advertentie op het Home-tabblad van Facebook Messenger wordt weergegeven.

 

 

 

Facebook advertenties uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.