Brize
Select a language
Wat we doen

Businessmodel valideren

Het businessmodel staat centraal in jouw businessplan, bij de start van je bedrijf. Maar, doe je nog steeds de juiste dingen? Door regelmatig te valideren of je nog op de juiste weg bent voorkom je dat je ongemerkt afdwaalt. Een frisse blik van buitenaf helpt je scherp te blijven op waarmee je het verschil maakt in jouw branche.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Als marketingbureau kunnen wij je helpen jouw businessmodel te valideren. Onze business consultants kijken kritisch met jou mee, doen suggesties op basis van best practices en onze ervaring. Klopt het businessmodel nog met de missie die je ooit voor ogen had? En past het nog binnen de duurzame trends, nieuwe ontwikkelingen of andere veranderingen die er plaatsvinden?

Wat is een goed businessmodel?

Het businessmodel of bedrijfsmodel vormt de kern van jouw operationele, organisatorische en financiële activiteiten. Het gaat om het verdienmodel, plus alle processen die beschrijven wat je doet. En hoe je dat doet.

Wij beschikken over consultants, bedrijfskundigen en andere specialisten die je helpen jouw businessmodel te valideren. Zo beoordelen we de logica van jouw bedrijf, door in de huid van de klant en alle andere betrokkenen te kruipen.

Een businessmodel werkt goed als je beantwoordt aan de behoeften van jouw klanten. Meer specifiek wil je waarde creëren waar klanten op zitten te wachten en bereid zijn voor te betalen. Op een manier die past bij wat klanten belangrijk vinden, in lijn met de voorkeuren en wensen van alle andere betrokkenen.

Als het businessmodel vervaagt of zelfs uit het zicht raakt verzandt een bedrijf in processen die niet meer passen bij de oorspronkelijke passie en missie. Wij helpen je als online consultants en bedrijfs-specialisten om weer scherp te krijgen waar je het ook alweer voor deed, en doet.

 

Wat Brize voor jou kan betekenen

Als marketingbureau helpen wij onze klanten met campagnes, passend bij hun businessmodel. Over de jaren heen hebben we heel wat geslaagde en mislukte businessmodellen voorbij zien komen.

We gaan met jou in gesprek over de oorspronkelijke missie, de passie en het imago van jouw organisatie. Samen stellen we vast welke rol je speelt richting de doelgroep, waarmee je de specifieke segmenten en klanten bedient. Aan de hand daarvan beoordelen we het businessmodel dat je hebt ontwikkeld, of wat er door de jaren heen van is geworden.

Onze business consultants doen specifieke aanbevelingen voor jouw organisatie. Samen adviseren we je voor nieuwe beslissingen, waarmee je jouw bedrijf weer op de rails krijgt. Of we delen analyses waaruit blijkt dat je het doel nog steeds helder voor ogen hebt, maar met kleine aanpassingen misschien nog meer groei kunt realiseren.

Wil je met ons samenwerken?
Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
Wil je met ons samenwerken?
Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
We mailen je snel om te kijken wanneer we het best een afspraak kunnen inplannen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Succes met jouw businessmodel

Als het businessmodel weer klopt met wat je doet levert dat allerlei voordelen op. Je kunt met jouw bedrijf weer vooruit, omdat je door de barrière breekt die jullie onzichtbaar tegenhield. Of we brengen je met de validatie van het businessmodel terug op het juiste spoor, ten opzichte van de afslag waarmee je alleen maar afdwaalde.

Een goed businessmodel bij jouw bedrijf levert minimaal de volgende voordelen op:

  • Data-gedreven analyse en aanpak
  • Kosten besparen dankzij focus op het businessmodel
  • Minder risico dankzij beter inzicht in uitdagingen
  • Meer omzet door de juiste doelgroep aan te spreken
  • Nieuwe energie voor jou en medewerkers

Ook groeien met jouw bedrijf?

Wij kunnen niet wachten om onze expertise met je te delen op het gebied van data en marketing en te bespreken hoe we je kunnen helpen jouw bedrijfsdoelen te behalen.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.