Brize
Select a language
Wat we doen

Email template

Wil je een professionele e-mail template laten ontwerpen voor jouw e-mail campagne? Wij zijn jouw online marketing agency dat één of meerdere templates ontwerpt, zodat jij voortaan veel efficiënter kunt mailen. Voorkom dat je steeds een volledige e-mail moet ontwerpen en profiteer van de best practices waarover we je graag adviseren. Wij werken als online marketingbureau voor e-commerce, B2B en B2C, in alle verschillende branches. Daardoor weten we wat er werkt, hoe je opvalt en hoe je jouw boodschap effectief communiceert.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is een email template?

Met een email template gebruik je steeds dezelfde opzet, om een nieuwe e-mail te versturen. Wij maken als online marketing agency een template die jij kunt gebruiken voor e-commerce, B2B, B2C of een specifiek segment binnen de doelgroep. Dus stuur je commerciële e-mails, gebruik je een funnel-campagne of wil je op een andere manier mailen met leads en potentiële klanten? Wij helpen je met templates die je keer op keer kunt gebruiken.

Voor die templates gebruiken we de huisstijl van jouw bedrijf, bijvoorbeeld samen met de Brand Voice. En heb je die nog niet? Dan kunnen we dat als agency meteen voor je oppakken. Zo ontwerpen we templates voor e-mail die precies aansluiten bij de visuele wijze waarop je verder communiceert. Of waarop je gaat communiceren, als we dat traject samen met je starten.

Het resultaat is een professionele template voor email in HTML of voor Gmail, net als voor andere e-mail-clients die je kunt gebruiken zoals Hubspot, Mailchimp en Active Campaign. Zo weet je zeker dat e-mails precies zo worden geopend zoals jij ze hebt bedoeld. En hoef je de volgende keer alleen nog maar de template te kiezen die onze grafisch specialisten voor je maakten. Met onze designs voor e-mails kun jij iedere keer een nieuwe mail versturen aan (potentiële) klanten of andere geïnteresseerden.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize begeleiden we je van A tot Z. We gebruiken een data-gedreven aanpak, maar niet voordat we met jou in gesprek zijn geweest. Onze grafisch designers en ontwerpers voor email templates zijn benieuwd naar jouw verhaal en de manier waarop jij communiceert. We nemen de huidige huisstijl met je door, net als andere documenten of uitgangspunten die al beschikbaar zijn.

Op basis daarvan ontwerpen we de schetsen voor een email template of meerdere templates. We diversificeren op basis van segmenten binnen de doelgroep. Of we stemmen het type template voor de e-mail af op de mail die je wilt sturen. Zo ben je herkenbaar bij de doelgroep, breng je voldoende variatie aan en val je op tussen alle andere e-mails die jouw doelgroep ontvangt.

Bovendien kunnen we je veel breder begeleiden, met een complete e-mail campagne of online marketing campagne. Dus zoek je een marketing agency dat jou kan helpen met je online advertenties, campagnes en andere uitingen? Een email template vormt een geweldig uitgangspunt, aan de hand waarvan we je graag vertellen over de andere mogelijkheden die we bieden.

Succes met email templates

Succesvolle email templates verhogen open-rates, stimuleren click through rates (CTR) en zorgen onderaan de streep voor meer omzet. Wij ontwerpen als online marketing agency de templates die jij kunt gebruiken om klanten, leads en andere geïnteresseerden te mailen.

Je profiteert daarbij standaard van de diverse voordelen die we bieden:

• Data-gedreven best practices
Ons team van specialisten kent de best practices. Bovendien benutten we inzicht uit allerlei data, zowel van onszelf als uit het werk voor klanten. Daardoor weten we wat er werkt, en wat er nodig is als de email templates die je nu gebruikt (nog) niet werken.
• Storytelling en sterk grafisch ontwerp
De combinatie van een sterk grafisch ontwerp met overtuigende storytelling creëert een boodschap die jouw lezers wíllen lezen. Met het email template design leggen we de basis om een supersterke e-mail te versturen.
• Responsive templates voor iedere client
Dankzij responsive templates in HTML, voor Gmail en voor iedere andere client werkt de mail uiteindelijk altijd. Wij zorgen er als online marketing bureau voor dat de lezer de e-mail ziet zoals die ontworpen is.
• Snelle laadtijd en heldere call-to-action
De snelle laadtijd van e-mails en de heldere call-to-action zorgt ervoor dat het ook technisch allemaal klopt. Daar houden we alvast rekening mee in de template, zodat jij de e-mail inhoudelijk alleen nog maar aan hoeft te maken en zomin mogelijk in de spambox beland.

 

 

 

Wil je een e-mail template laten ontwerpen?

Wij creëren een email template die specifiek is afgestemd op wat jouw organisatie nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.