Brize
Select a language
Wat we doen

Data-gedreven marketing

In tegenstelling tot veel andere consultants, delen wij onze strategieën en kennis graag met je, zodat je beter begrijpt hoe groei wordt bereikt. Komt er een moment dat je dingen liever in-house doet? Helemaal prima! Wij begeleiden je hier graag in.

Hoe we te werk gaan Scroll

Growth Hacking is een experimentiële en data-gedreven manier om jouw bedrijf te laten groeien.

Hoe het werkt

Wij doen dit door data te analyseren en te blijven testen en optimaliseren. Het doel van ‘growth hacking’ is om snel inzicht te krijgen in wat wel en niet werkt om zo de groei van het bedrijf te versnellen en in te zetten op de juiste experimenten.

Wat bij het ene bedrijf werkt, werkt niet voor het andere.

Wij hanteren een gepersonaliseerde aanpak om je bedrijf te laten groeien, met gestructureerde processen die zijn afgestemd op jouw behoeften.

Wij werken samen met bedrijven van diverse omvangen

Early stage & Startup Bedrijven

In de afgelopen jaren werkten wij voor tientallen startups. Wij hielpen ze met het ontwikkelen van hun eerste Minimum Viable Product, valideren van hun product in de markt en het opschalen van alle marketing kanalen.

MKB Bedrijven

Wij begrijpen wat voor groei-uitdagingen bedrijven van deze omvang hebben en kunnen een op maat gemaakt plan maken om groei te bewerkstelligen.

Corporates

Bij grotere bedrijven is het vaak vooral belangrijk om klanten te behouden en iedereen in de organisatie een growth mindset aan te leren om ervoor te zorgen dat je als organisatie innovatief blijft en snelheid blijft behouden.

Wij hebben ervaring bij zowel B2B als B2C bedrijven. Voor elk soort bedrijf hanteren wij een andere aanpak.

Creatieve Marketing

Er zijn 19 tractiekanalen om jouw bedrijf te laten groeien. We denken graag met je mee over de beste manier om marketing in te zetten voor jouw organisatie, van merkbekendheid tot conversiegeneratie.

Testen & Experimenteren

Experimenteren is een van de belangrijkste zaken wanneer je groei wilt realiseren. Wij hebben in de loop der tijd heel wat ervaring opgebouwd. Die kennis brengen we graag over, zodat je niet vanaf 0 alles hoeft te leren en snel resultaten behaalt.

Succes Meten

Wij helpen je met het maken van data-gedreven rapportages en zorgen ervoor dat alle meetsystemen goed zijn ingesteld. Op die manier leggen we de belangrijkste zaken voor jouw bedrijf vast zodat je precies weet hoe je ervoor staat en waar dingen beter kunnen in elke fase van de marketing funnel.

SEO Optimalisatie

Wil je graag bovenaan in Google staan met jouw bedrijf? Wij helpen je om hoger in Google te ranken en in andere zoekmachines.

Gepersonaliseerd Growth Book

Wij helpen je met het ontwikkelen van je eigen groeiplan door de huidige situatie goed te analyseren en onze best practices op basis van jarenlange ervaring met je te delen. Daarnaast staan we klaar om te helpen met de uitvoering van de marketingexperimenten die voortkomen uit het plan.

Hoe beginnen we?

Inplannen eerste gesprek

We plannen een intakegesprek in om nader met elkaar kennis te maken.

Eerste kennismaking

We bespreken wat je wilt bereiken met je organisatie en waar jullie behoeften liggen om met ons samen te werken.

We sturen eventueel nog een vragenlijst na

Zodat we nog beter weten waar jullie nu staan en hoe we jullie het beste van dienst kunnen zijn.

Opstellen offerte

We stellen een offerte op met een gedetailleerde beschrijving van de diensten en kosten.

Go/No-Go moment

Jullie laten weten of jullie akkoord gaan met onze offerte. Indien akkoord, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een concrete planning.

Evalueren

Regelmatig hebben we met elkaar contact om de project voortang te bespreken en resultaten te evalueren.

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen groeien?

Wij werkten eerder al voor 350+ organisaties. Neem vrijblijvend contact op en wie weet werken wij straks ook wel samen.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.