Brize
Select a language
Wat we doen

Apple Store advertenties

Apple Search Ads zijn Apple Store advertenties waarmee je nieuwe app-gebruikers vindt. Maar liefst 70% van de Apple Store-bezoekers zoekt in de app naar een volgende download. 65% van de downloads vindt plaats na een zoekopdracht, en met gemiddeld meer dan 50% conversie vanuit de zoekresultaten in de App Store verdien je jouw investering snel terug.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Adverteren voor meer downloads

Wij zijn jouw marketing agency voor Apple Store advertenties. We kennen de best practices, weten uit ervaring wat er werkt en hebben de expertise om je daarmee van dienst te zijn. Dus zoek je een specialist voor Apple Search Ads? Wij brengen jouw app onder de aandacht en verhogen het aantal nieuwe downloads.

Wat zijn Apple Store advertenties?

De advertenties in de Apple Store zijn zichtbaar in de zoekresultaten. Gebruikers die op hun iPhone, iPad, iMac of MacBook zoeken in de App Store krijgen de Ads te zien. Zo breng je jouw nieuwe app onder de aandacht of vergroot je het aantal gebruikers als de rek er organisch uit is.

De Apple Store Ads combineren tekst met grafische elementen, om de aandacht te trekken en jouw app te promoten. Wij zijn jouw full service marketingbureau dat de advertenties ontwerpt, ze implementeert en de resultaten analyseert. Wij zijn de Apple Store Search-experts die jij zoekt. Dankzij goede kennis van zaken, ervaring voor grote en kleine merken én onze creatieve specialisten krijgen wij het voor elkaar om jouw verwachtingen waar te maken. En sterker nog, die verwachtingen weten we bij bijna al onze klanten te overtreffen.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize brengen we je naar de top of search. Dat geldt voor Apple App Store advertenties, net als voor Ads in de Google Play Store, in de Google-zoekresultaten en voor andere platformen. Wij weten wat er werkt en hoe we de aandacht moeten trekken. Dus zoek je experts, consultants of specialisten voor search-advertenties in bijvoorbeeld de App Store van Apple? Dat is precies waar we sterk in zijn.

Ga met ons in gesprek, over de app die je wilt promoten en de concrete doelstellingen die je hebt. Of laat ons je adviseren, omdat we weten wat er haalbaar is. We ontwerpen de creatieve Ads, implementeren die in de App Store van Apple en analyseren vervolgens de resultaten. Op basis daarvan optimaliseren we de data-gedreven campagne. Het resultaat is een optimale advertentiestrategie voor Apple Search Ads, volledig gericht op het verhogen van het aantal downloads van jouw app.

Succes met Apple Store advertenties

Zoek je naar succes met Apple Store advertenties? Wij verhogen het aantal downloads van jouw app, door die bij de specifieke doelgroep onder de aandacht te brengen. Dat kan bijzonder efficiënt, dankzij slimme targeting en uitgekiende segmentatie.

Jij profiteert op die manier van een aantal fijne voordelen:

  • Adverteren bij gebruikers die zoeken naar een app zoals die van jou
  • 70% van de gebruikers zoekt naar een app: dus ziet jouw advertentie
  • 65% van de zoekopdrachten leidt tot een download uit de App Store
  • De gemiddelde conversieratio van Apple Search Ads is maar liefst 50%!

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met Apple Store advertenties.

Wij creëren een Apple Store-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.