Brize
Select a language
Wat we doen

SEO optimalisatie

Bereik de posities helemaal bovenaan in Google met een online marketing agency dat zelf weet hoe het is om daar te staan. We werken voor e-commerce, B2B en B2C-klanten, altijd afgestemd op jouw specifieke aanbod. Dus ken jij de zoektermen waarmee je bovenaan wilt staan? Of wil je daar eerst onderzoek naar laten doen? Wij zijn jouw onlinemarketingbureau om dat nauwkeurig voor je uit te zoeken. Met onze inzet zorgen wij ervoor dat je zo hoog mogelijk in Google en andere zoekmachines eindigt.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is SEO optimalisatie?

SEO optimalisatie staat voor alle inzet om jouw website, webshop of applicatie te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Het gaat om Search Engine Optimisation, op basis van de richtlijnen die de zoekmachines daarvoor hanteren.

We combineren on-page optimalisatie met zowel de technische optimalisatie als linkbuilding. Het resultaat is een integrale aanpak om helemaal bovenaan in Google te komen. We optimaliseren om relevant verkeer aan te trekken, vanuit de organische resultaten. Dat betekent dat bezoekers jouw website aanklikken zonder dat je daarvoor per klik betaalt. SEO optimalisatie is wat dat betreft de tegenhanger van SEA, dat staat voor Search Engine Advertising (en zich richt op de betaalde resultaten).

Als SEO agency werken we bijvoorbeeld aan de volgende onderdelen van SEO optimalisatie:

• Sterke content die online converteert
• Titels die de aandacht trekken
• Zoekmachinevriendelijke URL’s
• Geoptimaliseerde meta-beschrijvingen
• Structured data die het verschil maakt
• Een korte laadtijd van pagina’s
• Mobielvriendelijke website

Wat Brize voor jou kan betekenen

Voordat we als marketing bureau voor SEO voor je aan de slag gaan met de optimalisatie doen we een uitgebreide scan. We beoordelen hoe de huidige website scoort, wat de sterke punten zijn en waar het beter kan. Vervolgens doen we onderzoek naar de belangrijkste zoektermen. Die scoren we op basis van zoekvolume (hoeveel mensen zoeken er per maand), de concurrentiescore en de zoekintentie (commercieel versus informatief).

Het zoekwoordenonderzoek vormt het uitgangspunt voor de SEO optimalisatie in de breedste zin van het woord. We analyseren mogelijkheden op het gebied van on-page optimalisatie, (nieuwe) content en bijvoorbeeld de interne linkstructuur. Op basis daarvan schetsen we een helder plan van aanpak. We doen een nulmeting, om na jouw akkoord aan de slag te gaan met de optimalisatie voor SEO.

Succes met SEO optimalisatie

Onze specialisten en experts weten hoe je bovenaan de zoekresultaten komt met zoekwoorden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Wij zijn jouw SEO agency dat het zelf voor elkaar krijgt, dus snapt hoe het werkt. Als online marketing bureau gaan we voor je aan de slag met een set zoekwoorden of doen we onderzoek naar waar voor jou de kansen liggen.

Dus wil je jouw website, webshop of applicatie optimaliseren voor Google, Bing of een andere zoekmachine? Dat is waar we sterk in zijn en waar we je graag mee helpen. Onze SEO specialisten gaan er graag mee aan de slag. We zijn het full service marketing agency dat je hierbij graag begeleidt.

 

 

Laten we starten: vul je e-mailadres in en ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met SEO optimalisatie.

Wij creëren een SEO-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.