Brize
Select a language
Wat we doen

App design

Geslaagd app design verleidt gebruikers om verder te klikken en de app keer op keer te gebruiken. Wij zijn het online marketing agency dat begrijpt wat ervoor nodig is om de applicatie tot een succes te maken. Dus zoek je naar app-navigatie die logisch werkt? Wil je functionaliteiten toevoegen waar gebruikers echt wat aan hebben? En zoek je naar een online marketing bureau dat ervaring heeft met succesvolle apps voor e-commerce, B2B en B2C? Dat is waar we sterk in zijn.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Wat is app design?

App design draait om veel meer dan het ontwerpen alleen. Onze grafisch ontwerpers creëren een creatief ontwerp, dat opvalt en dat aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie.

Tegelijkertijd denken we na over de belangrijke elementen, zoals heldere app-navigatie, een logische UI en uitstekende leesbaarheid. De navigatie in het app design moet bijvoorbeeld altijd beschikbaar en zichtbaar zijn, de UI moet alleen de opties tonen die gebruikers zoeken en zonder goede leesbaarheid komt de inhoud nooit goed over op de gebruiker.

Als marketing agency en online app bureau brengen we al die elementen samen. Daarbij houden we rekening met vinger-vriendelijke knoppen en zorgen we op natuurlijke wijze voor een duim-zone die optimale bediening mogelijk maakt.

Ten slotte houden we op basis van het contrast, de taal en de focus bijvoorbeeld rekening met de toegankelijkheid voor een zo breed mogelijke doelgroep. Door al die elementen te combineren zijn we het app bureau voor iOS, Android en andere platformen waarmee grote en kleine(re) klanten graag samenwerken.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize houden we rekening met knoppen, met de vorm daarvan en met witruimte, de plaatsing van elementen en de interactieve eigenschappen van een app. We vinken alle belangrijke onderdelen af, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Dus wil je een app design laten maken? Of heb je een app, maar lijken gebruikers daar niet helemaal tevreden over? Wij gaan er als online app bureau en marketing agency graag voor je mee aan de slag. Wij kennen de best practices en weten hoe we de juiste typografie kiezen. Dus moet het lettertype groter, werkt een ander lettertype beter of zoek je naar een creatieve manier om daarmee te variëren? We gaan met je in gesprek over het type app dat je wilt laten ontwerpen en maken. Vervolgens begeleiden we je stap voor stap, totdat je helemaal tevreden bent.

Succes met app design

Wij zijn jouw marketing bureau en agency voor een geslaagd app design. Dat betekent dat je de investering onderaan de streep dubbel en dwars terugverdient. Je profiteert van een aantal fijne voordelen, op basis van onze expertise en ervaring:

• Data-gedreven design en optimalisatie
Dankzij data-gedreven inzichten weten we wat er werkt. Dat vormt de uitgangspunt voor het design en de verdere optimalisatie. Zo weet je zeker dat de app zoveel mogelijk oplevert.
• Aandacht voor alle details
Met aandacht voor de typografie, de UI, toegankelijkheid en vinger-vriendelijke knoppen weet je zeker dat we niets over het hoofd zien. Bovendien is de navigatie natuurlijk altijd zichtbaar.
• Voor e-commerce, B2B en B2C
We ontwikkelen app designs voor zowel e-commerce, B2B en B2C. We hebben ervaring in zo’n beetje alle branches, dus begrijpen wat jouw klanten en gebruikers belangrijk vinden.
• Meer app-gebruik en tevreden gebruikers
Verhoog het app-gebruik onder de doelgroep of stuur specifiek op het aantal downloads. Wij zorgen voor tevreden gebruikers, als nieuwe ambassadeurs voor jouw merk of bedrijf.
• Extra omzet uit het app-kanaal
Onderaan de streep verdienen we extra omzet voor je uit het app-kanaal. Dat betekent dat de investering zich terugverdient en je groeit dankzij de inzet van een applicatie.

 

 

 

Zoek je een goed bureau voor het ontwikkelen van een app design?

Wij creëren een app design dat specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.