Brize
Select a language
Design & Development

Channext

Wat we voor Channext hebben gedaan Scroll

Channext is een SaaS-platform dat bedrijven inzicht geeft in het marketinggebruik van hun wederverkopers en de navigatie van klanten door de funnel. Het biedt ook een universeel afrekenproces om de kans op het verliezen van klanten te verkleinen.

Wat we hebben gedaan

  • Onderzoek
  • Interactie Design
  • Visual Design
  • Development

Wat hebben we gedaan voor Channext?

Channext vroeg ons om hun website opnieuw te ontwerpen en te ontwikkelen in een nieuw CMS. We hebben een nieuwe website gemaakt en ervoor gezorgd dat het platform van Channext duidelijk werd uitgelegd en mensen eenvoudig een gratis demo konden aanvragen op hun website.

De uitdaging?

Het brainstormen, eerste schetsen van de website, site structuur, visuele ontwerpen, development en testen moesten binnen een maand gedaan zijn.

De start

Wij hebben voor Channext een nieuwe website ontwikkeld van begin tot eind. Ons proces begon met een creatieve meeting om de doelstellingen en wensen duidelijk te krijgen. Nadat we een flowchart hadden gemaakt om de structuur van de website te bepalen, zijn we begonnen met het maken van wireframes.

Visuals

Na het digitaliseren en testen van de wireframes hebben we deze gevisualiseerd. Bij het maken van de visuals was het belangrijk gebruik te maken van de bestaande stijlrichtlijn van Channext.

We konden deze stijlrichtlijn echter gebruiken zoals we wilden, dus creëerden we primaire en secundaire kleuren, die we gebruikten voor achtergrondkleuren en call-to-action-knoppen op de website.

Klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen?

Bij Brize zijn we gespecialiseerd in het bouwen van opvallende websites. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.