Brize
Select a language
Wat we doen

LinkedIn ads uitbesteden?

Werk samen met onze LinkedIn ads experts en bereik jouw gewenste doelen. Kom in contact met nieuwe klanten via het grootste professionele netwerk ter wereld. Wij begeleiden je in het targetten van jouw doelgroep met creatieve campagnes die gegarandeerd de aandacht trekken. Of helpen je het met het optimaliseren van jouw Linkedin bedrijfspagina.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Waarom adverteren op LinkedIn?

LinkedIn is het grootste en meest gebruikte online professionele netwerk. Ons team van specialisten vormt het LinkedIn advertentiebureau dat jij zoekt. Wij benutten best practices en ontwikkelen creatieve campagnes die de aandacht trekken. Dat doen we voor desktop, mobiele telefoon en tablet, zodat je in de breedte adverteert op het veelgebruikte zakelijke platform.

Wij combineren tekstadvertenties, dynamische advertenties en gesponsorde berichten binnen de berichtenfunctie van het zakelijke netwerk. Dus zoek jij een manier om onder de aandacht te komen? Schakel de specialisten in van ons LinkedIn Ads agency. Wij weten wat er werkt en maken jouw bedrijf online succesvol.

LinkedIn adverteren combineert de volgende voordelen:

 • Uitgebreide targetingopties
  Bereik jouw specifieke doelgroep op basis van hun functietitel, functie, bedrijfstak of andere beschrijvende eigenschappen.
 • Effectieve advertenties voor meer aandacht
  Zet campagnes in die leiden tot meer leads, de naamsbekendheid verhogen of bezoekers naar jouw evenement trekken.
 • Volledige controle over de kosten
  Bepaal zelf het budget dat je beschikbaar stelt (een succesvolle campagne zet je al live met een budget van €25 per dag). Wij minimaliseren de kosten voor advertenties op LinkedIn.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Ons team van LinkedIn-specialisten adverteert kosteneffectief en bouwt aan de LinkedIn bedrijfspagina die jij wilt laten maken. Wij zorgen voor jouw succesvolle online presentatie. 

 • Inspireren
  Wij inspireren met creatieve campagnes voor LinkedIn Ads. Wij weten uit ervaring wat er werkt. Vertel ons wat je zoekt, dan gaan wij ermee aan de slag.
 • Ontwikkelen
  Laat een volledige campagne ontwikkelen, om gericht op LinkedIn te adverteren. Wij begeleiden je van A tot Z en maken je succesvol.
 • Laten groeien
  Samen laten we jouw bedrijf groeien. Stuur aan op meer conversie of werk bijvoorbeeld aan jouw naams- en merkbekendheid.

Succes met LinkedIn Ads

Wil jij LinkedIn Ads uitbesteden? Wij zijn jouw onlinemarketingbureau voor LinkedIn adverteren dat jou succesvol maakt. LinkedIn adverteren heeft je ontzettend veel te bieden:

 • Meer naams- en merkbekendheid bij jouw doelgroep
 • Meer websitebezoekers, interacties en videoweergaven
 • Genereer leads via formulieren die activeren
 • Verhoog de conversie op jouw website
 • Promoot vacatures binnen jouw bedrijf

 

 

Ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met LinkedIn Ads

Wij creëren een LinkedIn-campagne die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.