Brize
Select a language
Wat we doen

Chatbot integratie

Chatbots ontlasten support medewerkers in e-commerce, B2B en B2C-bedrijven. Bedenk je hoeveel tijd je kunt winnen als je tot 80% van dezelfde vragen kunt laten beantwoorden door een bot die onbeperkt beschikbaar is. Bij Brize helpen we jouw bedrijf kostbare support-uren te besparen, zodat medewerkers zich kunnen richten op de echt ingewikkelde zaken.

Wil je met ons samenwerken?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.

Ontlast support-medewerkers

Dus denk je aan een chatbot integratie voor de website, app of ergens anders waar zelfs antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ) niet lijken te helpen? Wij integreren chatbots van Watermelon, Zendesk, Hubspot en Intercom en weten hoe we dat succesvol moeten doen. Onze data-gedreven aanpak met persoonlijke aandacht garandeert een bot die het grootste deel van de repeterende vragen geweldig beantwoordt. Vaak zonder dat iemand doorheeft dat er een bot met ze praat!

Wat is een chatbot integratie?

De chatbot integratie die we als full service marketing agency voor je realiseren is als het ware een extra support-medewerker. En niet zomaar een medewerker, maar één die onbeperkt beschikbaar is en het antwoord weet op alle meest gestelde vragen.

Wij zijn jouw marketingbureau dat je helpt de chatbot te selecteren, die voor je kan implementeren en monitort hoeveel uren aan support je daarmee bespaart. Wij ontwikkelen de bot, implementeren die netjes op maat en verbeteren voortdurend de ervaring die jouw klanten daarmee hebben. Tot ze niet meer door hebben dat ze eigenlijk met een chatbot spreken.

Slimme chatbots zoals die van Watermelon, Zendesk, Hubspot en Intercom werken volledig datagedreven en ontwikkelen zichzelf. Ze produceren analytische data, waarmee ze hun antwoorden verbeteren en jouw klanten steeds beter van dienst zijn. Wij beheren de integratie en houden de resultaten nauwlettend in de gaten.

Wat Brize voor jou kan betekenen

Bij Brize geloven we dat e-commerce, B2B en B2C enorm veel te winnen heeft met een chatbot integratie. Of beter gezegd, er gaan heel veel support-uren verloren als je daar geen gebruik van maakt.

Daarom gaan we graag voor je aan de slag: vanaf de eerste kennismaking tot en met de implementatie en optimalisatie:

 • Jouw doelgroep, producten en diensten
  Onze specialisten in chatbot-integraties vormen zich een goed beeld van jouw bedrijf, de doelgroep en de producten en/of diensten die je aanbiedt. Dat is directe data-input voor de chatbot, die daardoor weet waar het om gaat.
 • Implementatie van de chatbot
  We implementeren de chatbot, waarvoor we gebruik maken van Watermelon, Zendesk, Hubspot en Intercom. Wij gebruiken best practices, onze specifieke ervaring en diepgaande expertise voor een naadloze integratie in de website of app.
 • Optimalisatie voor betere klantervaringen
  Vervolgens optimaliseren we de chatbot-integratie, om de klantervaring verder te verbeteren. Pas als vragenstellers bij de meest gestelde vragen niet meer door hebben dat ze met een bot praten zijn wij tevreden.

 

Vergeet chatbots die nauwelijks weten waar ze het over hebben en snel vastlopen. Wij zorgen als full service agency voor chatbot-integraties 2.0. Dat betekent dat ze slimmer zijn, natuurlijker met klanten praten en oplossingen aandragen die daadwerkelijk waarde toevoegen. Deze bots kennen jouw producten en diensten, de toegevoegde waarde daarvan en weten wat er moet gebeuren als een klant daar moeilijkheden mee ervaart.

Succes met een chatbot integratie

De chatbot integratie door onze experts en specialisten bespaart jouw support-medewerkers kostbare tijd. Voorkom dat je uren werkt aan veelgestelde vragen, die een bot prima kan beantwoorden. En maak tijd vrij voor wat er echt toe doet, om klanten met meer tijd en aandacht te woord te kunnen staan.

 • Uitgebreide ervaring en expertise met chatbots
 • Specialist in Watermelon, Zendesk, Hubspot en Intercom
 • Data-gedreven aanpak voor optimalisatie
 • Bespaar kostbare support-uren
 • Verhoog de klanttevredenheid

 

 

Laten we starten: vul je e-mailadres in en ontdek hoe Brize jouw team kan helpen met chatbot-integratie.

Wij creëren de chatbot-integratie die specifiek is afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Druk op enter
Formulier is verstuurd

Leuk dat je met ons wilt samenwerken

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen op korte termijn contact met je op.